Meg lehet szokni az ülve alvást?
Figyelt kérdés
24 órás szolgálatban vagyok ahol este lehet aludni, de eddig még nem jöttem rá ülve ez hogy sajátítható el, ötletek/praktikák/tapasztalatok?2023. jún. 10. 16:11
11/13 anonim válasza:
Egy kényelmes szék mindenképp kell. Én buszon szoktam aludni, szóval meglehet szokni. Van az az állapot mikor még állva is majd elalszol, nem hogy ülve.
12/13 anonim válasza:
Előre, asztalra dőlve, az asztalra párna v. pléd összehajtva. Vagy lábat felpolcolva, hátradöntve a széket, amennyire lehet. Esetleg egy összetekerhető matracot viszel, vagy egy összecsukható nyugszéket, nyugágyat.
13/13 anonim válasza:
Hatos.
Mutasd már a jogszabályt amit nem tudnak kijátszani a munkáltatók ami a pihenőidőre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!