Hogyan oldjam meg az alvást a suliba? Hova lehet elvonulni ott aludni! Mert az alváshiánytól szét megy már most a fejem, úgy érzem!
Figyelt kérdés
Nagyon fáradt vagyok ma mert este a bizonyos okból nagyon későn értem haza, így mivel utána fél 6-kor kellett kelnem, nagyon ki vagyok, nem tudnék ma koncentrálni a suliban. Hol lehet aludni benn az iskola épületében? Hogy senki ne szóljon rám, és ki tudjam magamat pihenni?2021. szept. 30. 06:45
1/19 anonim válasza:
Sehogy. De így legalább megtanulod hogy ne csavarogj iskolaidőben
2/19 anonim válasza:
Kibírod. Aki legény éjszaka, az legyen legény reggel is.
4/19 anonim válasza:
Kéretőzz be az igazgatóiba, ott szokott lenni kanapé 😂
5/19 A kérdező kommentje:
4/ ja és mivel vegyem rá az igit, hogy ott ülhessek egész nap? :D
2021. szept. 30. 07:04
7/19 A kérdező kommentje:
Nem, de fekvésre nincs lehetőség! Mondjuk a kanapén is elfeküdhetek, leszarom mint mond majd az igi!
2021. szept. 30. 07:09
8/19 anonim válasza:
Menny haza mert "rosszul érzed magad".
Orvostól kérsz igazolást és kész.
9/19 anonim válasza:
Egyetlen napot sem bírsz ki kevés alvással? Kemény életed lesz.
Nem vagyok ennek híve, de vegyél a büfében egy kávét, és/vagy vegyél be a fejfájásra egy gyógyszert, aztán szedd össze magad.
10/19 anonim válasza:
Úristen most mi lesz veled! 😅👌
.. várjcsak, tudom: Nőjj fel és vállald az élet következményeit, még akkor is, ha igazságtalannak érzed!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!