Mit tegyek, ha nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Már egy hete szinte semmit nem aludtam. Az előző két éjjel végig fent voltam, az biztos. Tegnap délelőtt aludtam max. 2 órát. A korábbi napokra nem emlékszem, de akkor is össz-vissz 1-2 órát aludhattam. Mit tegyek, már kezdek kétségbe esni. Az altató se ér már szart se, ideges se vagyok, nem tudom mi bajom.2019. aug. 9. 17:04
1/3 anonim válasza:
Sedatif PC gyógyszertárból. Nekem bevált.
3/3 anonim válasza:
pont így voltam egy hete.... bár én azért többet aludtam, 4-5 órát, de utána az istenért sem tudtam vissza aludni, hiába voltam kva álmos... :( aztán volt 2 nap amikor egész éjjel nem sikerült elaludnom :( nagyon rossz..... próbáltam valeriana night-ot, hátha nem ébredek fel 4-5 óra múlva, de akkor meg egész éjjel nem sikerült aludnom, stresszes én sem voltam/vagyok, de amikor már 4-6 órája próbálok elaludni és nem sikerül akkor már ideges vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!