A bűnözők hogy tudnak nyugodtan aludni?
Nyilván van az a pénz, ami miatt nekik megéri ezt csinálni.
Én inkább azt nem értem, hogy a gyilkosok, állatkínzók hogy tudnak nyugodtan aludni.... Na ez tényleg rejtély számomra.
Eleve kell ahhoz egy bizonyos fokú őrültség, hogy valaki politikusnak álljon. Na, ezért.
Persze nem csak a politikusokra, hanem az összes "nagykutyára" igaz ez, üzletemberekre, uzsorásokra...
Soros pl a 90'-es években majdnem tönkretette Nagy-Britannia gazdaságát. Szerintem azóta is telesírja a párnáját... Ahaaaaa, nem.
" komoly tételben adnak-vesznek kábítószert." A britek Kínával háborúba is léptek, hogy ópiumfüggővé tegyék a helyieket.
Ne legyél naiv, kérdező.
Persze vannak bűnözők, akik még a sírjukban is forognak a bűntudattól, de a többség nem ilyen.
"hanem akik százmilliókban/milliárdokban üzletelnek, gazdasági büncselekményeket követnek el"
Pont ez a réteg a legnyugodtabb, mert főleg itt a Balkánon Mo.-on és Kelet-Európában a hatalmas korrupció miatt az ilyen emberek a pénz miatt védettséget élveznek az "igazságszolgáltatástól" kezdve a kormányzaton át a társadalmi közömbösséggel bezárólag és vígan úszkálnak a bűnözés mocsarában. Lásd M. Ricsi, a komplett NER, "megoldom okosba" csókos vállalkozók. Na ez az egész már nem működne a Lajtán túl nyugatabbra.
1. Rutin.
2. Van valami erkölcsi zavara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!