Válaszd meg a környezeted. Mi nem fingunk egymás előtt, alap, hogy kimegyünk a mosdóba vagy valami, ha valakinek mégis sikerül összehoznia akkor elpoénkodjuk. De nálunk, 10-15 fős a banda, nem szokás az ilyesmi.
2018. ápr. 22. 15:42
2/18 anonim válasza:
Mi sem szoktunk egymás előtt fingani, de én még a szűk családi körben sem, számomra kínos mások előtt, de még egyedül is.
Büfögésre ugyanez igaz.
2018. ápr. 22. 15:51
3/18 anonim válasza:
Miért, ha nyugtalanul finganak, az jobb?
2018. ápr. 22. 16:26
4/18 anonim válasza:
Tévedésben vagy, mert pont, hogy a lányok szoktak!!
Ja, néhány lánynak kellene megtanítani ezt a büfögés, fingás dolgot, hogy nem kéne mindenhol ahol csak vagy.
2018. ápr. 22. 17:26
6/18 anonim válasza:
Ez inkább a bunkó proli férfiakra jellemző. Mármint a folyamatos direkt fingás. Az, hogy véletlenül becsúszik az más tészta. Úgyhogy ne aggódj épeszű normális férfi banda nem fingik, ahogy a nők se...
Amolyan felsőbbrendűségi, alfa hím kiáltás lehet. Állatok vagyunk és attól függően ki mennyire fogja vissza állati mivoltát lesz alja vagy épp értelmes lény.
2018. ápr. 22. 17:59
7/18 anonim válasza:
Alfa hím kiáltás, behalok :DDDDDDD
2018. ápr. 22. 18:44
8/18 anonim válasza:
Hasonló ahhoz mint amikor hatalmas böfögéshang terjed végig a lakótelep utcáin vagy az aluljáróban stb., mint az oroszlánok. A hím egyedek ezzel jelzik, hogy a territóriumukban tartózkodnak.
A baj az, hogy ők elvileg emberek lennének és fejlettebb kommunikációval megáldva...
2018. ápr. 22. 19:41
9/18 anonim válasza:
Sport öltözőben simán ha kell... Nem téma
2018. ápr. 24. 16:47
10/18 anonim válasza:
Hát nem tudom... én soha nem szoktam tudatosan mások előtt fingani, nemre való tekintet nélkül. Sőt, ha sikerül inkább megpróbálom visszatartani minden esetben. Csak akkor engedem ki, ha egyedül vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!