A ferfiak miert finganak nyugodtan a haverjaik koreben? :D
Hát nekem van barátnőm, aki simán telefingta a szobát, amikor olyat evett. Miközben ott ültem. Hagyjuk már ezt a sztereotípiát, hogy a férfiak büfögnek finganak meg ők az állatok, 10 évig éltem koliban-albérletben lányok, nők között tudnék mesélni. Amikor a lakótársad ledobja a használt tampont a vécé mellé és hasonlók...
N
ledobja a használt tampont"
Ilyet már én is láttam.
A nők ezt nem érthetik meg.
Ez a férfi barátság legmélyebb foka..
Ez a közös barátság jele.Olyasmi mikor a törzsfőnök meggyújtja a békepipát,beleszív,majd körbeadja;Először én fingok egy jó öblöset,majd kisebb nagyobb időközönként becsatlakoznak a többiek is.A szeretet és összetartozás nagyon fontos a törzs életében.Ááááá,nem értitek ti ezt:D
Egy proli,bunkó:D
A válasz egyszerű: mert nem FÉRFIAK.
Csak a himi-humi hülegyerekek csinálnak ilyet, olyanok, akiket otthon nem neveltek meg!
Utolsónak:
Fejtsd ki légy szíves,miért lesz férfiatlan valaki ettől.Kíváncsi vagyok az érvelésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!