Mi a fa. Szért nem tudok napok óta aludni?
Figyelt kérdés
Mióta volt az east fest a szervezetem hozzászokott a kevés alváshoz és hosszú bulizáshoz. Azóta az éjszakáim ilyenek. Mit kéne tenni h elaludjak kicsit már elegem van. Meg az se használ amit javasolnak ilyenkor az emberek, 1 h*ki:D2019. aug. 1. 02:32
1/7 anonim válasza:
Én két éve nem tudok aludni, üdv a klubban. ;)
2/7 anonim válasza:
Minden nap ugyanakkor feküdj le és ugyanakor kielj is fel, ha nem tudsz elaludni ne kelj fel, ne idegesítsd magad rajta stb.
Napközben mozogj sokat. Nemsokára helyre fog állni.
Én több mint 20 éve nem tudom magam soha kialudni szóval jobb helyzetben vagy, problémád hamarosan megoldódik. A kibillent bioritmus okozta.
3/7 anonim válasza:
Fàraszd ki magad nappal, csinàlj otthon is végre valamit ne mindig csak szórakozz!!! Nyird le a füvet ilyesmi. Aztàn este fele kocogj fél óràt. Biztos hogy aludni fogsz. Ne a semmit müveljed ennyi a titok.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2019. aug. 1. 08:07
6/7 anonim válasza:
Kelj fel jó korán, hajnalban, aztán egész nap csinálj olyan dolgokat, amik kifárasztanak, sportolj stb, ne pihenj egyáltalán. Este meg feküdj le abban az időpontban, amikor eredetileg szoktál és akkor a fáradtságtól el fogsz tudni aludni, visszaáll a bioritmus.
7/7 anonim válasza:
Sportolj (ne este), tépj be, szedj melatonint, nem muszáj ezeket egyszerre bevetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!