Napok óta nem tudok aludni, nyugtalannak érzem magam. Mit tegyek hogy elmúljon a nyugtalanság és tudjak végre aludni?
Mostanában van okom stresszelni, sok minden történt egyszerre...
A szüleim semmibe vesznek vagyis a családomat elveszítettem, majdnem utcára kerültem, nem sikerül munkát találnom suli mellett.. Habár most az is újabb stressz forrás hogy múlthéten voltam állásinterjún és izgulok és reménykedem hogy a héten telefonálnak..
Iskolában sok a számon kérés pont így fél év közeledtével...
Szóval ez az időszak ilyen stresszes.. Pedig próbálom lecsökkenteni.. Edzek napi szinten, rajzolok... De olyan szinten ideges vagyok hogy már a testem is jelzi hogy ez egy picit sok lesz... mellkasi nyomast érzek sokszor, gyakran begörcsöl a lábam, nyakam... A nyakam is elégge fáj pedig minden nap tornáztatom azt is szóval szerintem ezek a tünetek is a sok stressz miatt jöttek elő... Az álmatlanság az ami a leginkább zavar, ilyenkor amikor próbálok aludni nagyon kalapál a szívem, mintha ki akarna ugrani...
Nem jó hogy nem tudok pihenni hiszen kimerülten nem lehet tanulni sem...
Mi lenne a megoldás hogy egy kicsit nyugodtabb legyek és tudjak aludni?
küldök egy jóéjt puszit :()
bor esetleg? nekem néha bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!