Hogyan oldjam meg az alvást a suliba? Hova lehet elvonulni ott aludni! Mert az alváshiánytól szét megy már most a fejem, úgy érzem!
Figyelt kérdés
Nagyon fáradt vagyok ma mert este a bizonyos okból nagyon későn értem haza, így mivel utána fél 6-kor kellett kelnem, nagyon ki vagyok, nem tudnék ma koncentrálni a suliban. Hol lehet aludni benn az iskola épületében? Hogy senki ne szóljon rám, és ki tudjam magamat pihenni?2021. szept. 30. 06:45
11/19 anonim válasza:
Ha az éjszakai dorbézoláshoz nagylegény voltál, akkor told végig a napot mint egy felnőtt, ne hisztizz
12/19 anonim válasza:
Kérd meg egy-két barátodat, hogy minden szünetben kenjenek le pár kivédhetetlen sallert, menni fog, hajrá!
13/19 anonim válasza:
Nem akarok bezzegelni, de húszas éveimben volt, hogy buliból mentem melózni nem egyszer, ne akarj már meghalni a suliban, mert egyszer keveset aludtál. Tolj be egy kávét és rázd meg magad.
14/19 anonim válasza:
Sztem egyszer siman ki lehet bírni ebren is ezt, aztan majd haza mesz alszol. Mondjuk en mindig faradt voltam, ilyenkor olyan oran ami nem érdekelt meg nem kellett semmit csinalni pl művtori, lehajtottam a fejem a padra es aludtam. 🤣
15/19 Dorci1999 válasza:
Miből veszitek többen, hogy bulizott éjjel és direkt maradt fent sokáig? Egyéb más okból nem lehet későn hazaérni? Pl: nagymama éjszaka rosszul lett és neki kellett segíteni, vagy lerobbant a kocsijuk valahol? Megoldás: energiaital vagy orvosi igazolás.
16/19 anonim válasza:
Kint a padon. Bár gondolom már megoldottad azóta
17/19 anonim válasza:
Ez a sok megmondóember... azt sem tudjátok miért maradt fent éjszaka, de máris teli szájjal oktatjátok ki.
Titeket vernek otthon, mi?
18/19 anonim válasza:
17. mert teljesen irreleváns, hogy miért nem aludt.
19/19 A kérdező kommentje:
Azért nem aludtam akkor éjjel, mert későn értünk haza a moziból, egy volt tanárom hívott meg engem, vele mentem. Tudom hihetetlen de ez az igazság!
A tanár nyugdíjas szóval szerintem már érthető a sztori.
2021. okt. 3. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!