Hogyan lehet kifejleszteni egy taktikai alvást?
Hosszú történet röviden: Régóta szenvedek az alsó szomszédomtól (aki nem egy ember hanem egy egész ipari cég) és sajnos ipari nagyságú hangzavart okoznak reggel 5-től délután 3-ig. Sajnos nem lehet velük semmit sem tenni és élhetetlenné teszi az alsó emeleteit a panelnak. Nem lehet aludni 5 után normálisan. Na most én sosem tudtam átállni erre a korai kelésre, és minden hétköznap teljesen zombi vagyok, mert örülök, hogy 4-5 órát tudok hétköznaponta aludni és hétvégén tudom csak bepótolni. Kivéve amikor valahogy sikerül átaludni az elviselhetetlen zajt és sikerül normális időben, dél körül felkelni. Mlg nem sikerült kiderítenem ezt az erőt, hogy hogyan lehet előidézni és ebben kérem segítségeteket.
Hogyan lehet ezt az erőt a felszínre hozni? Hogyan tudnék hajnali 4-től mondjuk délig aludni anélkül, hogy a fülsüketítő hangzavarra felraidjak és anélkül, hogy ne kelljen pisilni kimennem ezidő alatt?
Ja és még mielőtt kapnék választ, hogy költözzek el, blabla.. 1. Nem tervezek dolgozni menni így pénzem nincs és nem is lesz költözéshez. 2. Füldugó és ipari fültokkal alszom és semmit sem fog le mert kicseszettül érzékeny a hallásom. Metaforikusan azt is mondhatnám, hogy "azt is meghallom az első emeletről, ha a hetediken valaki szellent egyet".
Nagyon is sok mindent lehet tenni ellene.
Először is a reggeli első zajkeltésnél rendőrt kell hívni csendháborításra hivatkozva. Ha többen vagytok akiket zavar a dolog, osszátok be, hogy melyik nap ki hívja a rendőrséget. Elsőre csak figyelmeztetni fogják, de majd amikor megkapja az ötödik 30 ezres szabálysértési bírságot, elgondolkodik a vállalkozás elköltöztetésén.
Ha ez nem segít valamiért, a helyi jegyzőnél birtokvédelmi eljárást kell kezdeményezni. Készítsetek videó- és hangfelvételeket bizonyítékként. Majd a hivatalos vegzálás elveszi a kedvét az illetőnek.
Kérdező, nem csak gyári rabszolga munkák vannak. De te is tudod, hogy csak arra lennél jó.
Anyukád biztos büszke rád, hogy amíg ő húzza az igát te gépezel. Szégyelld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!