Örülnétek, ha kifejlesztenének egy vakcinát a NEGATÍV érzések ellen ? Beadnád magadnak ?
Hát azért félelem maradjon annyira, hogy ne merjek kilépni a kocsik elé, vagy kisétálni az ablakon a 8. emeletről :D
De amúgy még szép hogy beadatnám, hiszen a rossz gondolatok és stressz a legnagyobb ellenségünk!
Alapvetően nagyon jó életem van és ritkán érzem rosszul magam és nem adnám be magamnak ezt a szert. A negatív érzelmek is kellenek az életünkhöz és csak akkor akadályoznak bármiben is, ha az adott ember hagyja. Néha motiválni is tudnak. Pár személyes példa:
o Sokáig elégedetlen voltam a saját teljesítményemmel, ezért tanultam rengeteget, hogy mára kifejezetten elégedett és büszke legyek magamra.
o Amikor elhunyt a nagymamám, szükséges volt az a gyász, hogy bizonyos dolgokat átértékeljek az élettel kapcsolatban.
o A magam iránti harag vett rá, hogy minden nap edzek, és ezt ma már örömmel csinálom.
Valamint jól írja a #6-os, ha nincs rossz, akkor nem tudod a jót mihez viszonyítani. A kettő nem blokkolja egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!