Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kifejleszteni...

Hogyan lehet kifejleszteni egy taktikai alvást?

Figyelt kérdés

Hosszú történet röviden: Régóta szenvedek az alsó szomszédomtól (aki nem egy ember hanem egy egész ipari cég) és sajnos ipari nagyságú hangzavart okoznak reggel 5-től délután 3-ig. Sajnos nem lehet velük semmit sem tenni és élhetetlenné teszi az alsó emeleteit a panelnak. Nem lehet aludni 5 után normálisan. Na most én sosem tudtam átállni erre a korai kelésre, és minden hétköznap teljesen zombi vagyok, mert örülök, hogy 4-5 órát tudok hétköznaponta aludni és hétvégén tudom csak bepótolni. Kivéve amikor valahogy sikerül átaludni az elviselhetetlen zajt és sikerül normális időben, dél körül felkelni. Mlg nem sikerült kiderítenem ezt az erőt, hogy hogyan lehet előidézni és ebben kérem segítségeteket.

Hogyan lehet ezt az erőt a felszínre hozni? Hogyan tudnék hajnali 4-től mondjuk délig aludni anélkül, hogy a fülsüketítő hangzavarra felraidjak és anélkül, hogy ne kelljen pisilni kimennem ezidő alatt?

Ja és még mielőtt kapnék választ, hogy költözzek el, blabla.. 1. Nem tervezek dolgozni menni így pénzem nincs és nem is lesz költözéshez. 2. Füldugó és ipari fültokkal alszom és semmit sem fog le mert kicseszettül érzékeny a hallásom. Metaforikusan azt is mondhatnám, hogy "azt is meghallom az első emeletről, ha a hetediken valaki szellent egyet".

2022. dec. 27. 23:47
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
19: Hát nem akarok beletörődni hanem változtatni akarok ahogy látod. Keresem azt a gyógyszeres vagy segédeszközös vagy ezoterikai alvástechnikát, amivel megoldható ennek az átalvása. A munka számomra nem megoldás. Átmenetileg tényleg az lenne de pár hónap után otthagynám mert rühellek dolgozni és akkor nem tudom fizetni a bérletet. Aztán vagy jövök vissza vagy utcára kerülök.
2022. dec. 28. 00:52
 22/29 anonim ***** válasza:
Zajszűrős fejhallgatóval hallgass fehérhangot, ez rengeteg zajt kiszűr
2022. dec. 28. 00:53
 23/29 anonim ***** válasza:
Aludj nálam. De csak ha nő vagy. ;)
2022. dec. 28. 00:58
 24/29 A kérdező kommentje:
23: 130 kilós férfi vagyok, úgy érzem ezt elbuktam. 22: Ez jó ötlet, utánanézek. Remélem nem kerül egy vagyonba és a karácsonyi 20 ezresemből meg tudom venni.
2022. dec. 28. 01:02
 25/29 A kérdező kommentje:
Utálom az életem...
2022. dec. 28. 05:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Ez egy elalvás segítő relaxációs gyakorlat. [link]

Gyorsabban elalszom és könnyebben ébredek vele.

Gyakorolhatod a mindfullnest is.

Ha nem csinálsz semmit, akkor nem is nagyon vagy fáradt. Fáradj el fizikailag, sportolj vagy hát ugye dolgozhatnál. És szellemileg is fáradj el, olvass, végezz olyan dolgokat, ahol koncentrálni kell, tanulj nyelveket vagy bármit. Ha fáradt vagy és magaddal törődsz, nem fognak zavarni azok a hangok, amikkel mindenki más együtt tud élni.

2022. dec. 28. 08:47
 27/29 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Ugye te nem a húsboltos kérdező vagy? Valamilyen Martin Dunaújvárosból?
2022. dec. 28. 08:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

#27 Dehogynem, Martin az.

Bár utoljára mintha valami munkát emlegetett volna, hogy dolgozik. Nem tartott sokáig a lelkesedés ezek szerint.

2022. dec. 28. 08:55
 29/29 anonim ***** válasza:

Orvos felir altatot, nyugtatot, elegge indokolt helyzet. Konkret altato viszont veszelyes, nem igazi alvas az, atmenetileg szabadna alkalmazni. Nyugtatok tudnak olyan almossagot eloidezni, mikor termeszetes alvassal alszol.

Igazabol alvas kozben elvileg nem hallunk, de azert van az a hatar.

2023. máj. 27. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!