Meg lehet szokni az ülve alvást?
#1 Igen nekem is olyan volt első alkalommal, és kicsit szar élmény volt🤣
#2 Na az ami nincs, de el kéne az fix. Annyira jó volt tényleg?
#3 Törvényileg is van pihenő, és a munkáltató is engedélyezi. Minek legyek fent 24 órát, és utána aludjak otthon végig majd egy napot?
Kicsaptak tegnap a szállásomròl, ahol eddig voltam. Azòta lassan 48 órája az autòmban vagyok, és őrzök a telepen. Mivel nincs hova mennem így marad ez.
Volt olyan, hogy 8 napot voltam zsinòrban autóban, ott ettem, ittam, aludtam, őriztem. Sok munkahely meg is követeli a folyamatos 24-et autóból. Építkezés őrzéseknèl ez elég gyakori, pláne ha kevés az ember is.
Szóval igen, meg lehet szokni. Ilyen a vagyonőr élet.
Folyamatos 24=Mindennap 24 órás szolgálat addig, amíg a főnök azt nem mondja, hogy kimehetsz boltba, vagy haza mehetsz.
Amúgy 24 órában jár a pihenő. A sok birka miatt, akik nem ismerik az MT-t azok miatt merik megcsinálni a munkáltatòk, hogy nincs pihenő, nincs 24 órás szék, nincs őrbòdè, nincs áram, stb. Én most pont ilyen helyen vagyok. Még áram sincs, csak a kocsim.
Nem lehet ülve aludni. Refluxos vagyok, szóval sokat próbáltam. Esélytelen.
Ismerősi körömben van hozzád hasonló munkakörben dolgozó. Ott közösen vettek egy összehajtható kiságyat,amin el szoktak szenderedni éjszaka.
Hullampapir vagy jogamatrac . Telikabatot rateritve jo puha. Tudsz a foldon aludni.
Vegyel egy babat a szekbe . Olyan ,mintha te ulnel ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!