Nagyon nagy baj, ha 30-hoz közel is még keresem az utamat?
Szakma ügyileg. Elvégeztem már több képzést, van, amiben dolgoztam egy ideig, van, amiben soha. Van, amihez nem kell érettségin kívül más, olyanokból is dolgoztam már több területen.
Apám szerint aggasztó és gáz, hogy én ezt csinálom, szerinte gimi után egyetemet kellett volna végeznem és abban elhelyezkednem, nem váltva más irányba, csak feljebb lépni, vagy ha mégis más irány, ne legyen olyan nagy a váltás, hogy pl teljesen más ipar.
Ha ő nem mondja, én nem gondolom, hogy ezzel baj lenne, ha van lehetőségem váltani, miért ne? Ha nem érzem jól magam egy adott helyen, akár az első nap felmondok, oké ennél hosszabb ideig szoktam lenni egy helyen, de nem maradok, ha nem akarok. Ha x dolog épp érdekel, megtanulom, ha más érdekel, akkor megyek abba az irányba.
Szerintetek is szánalmas?
Nincs ezzel baj, csak ne állj le.
Illetve tudatositsd magadban, hogy:
"Nincsenek szabályok, nincsenek elvárások!"
Ne másoknak akarj megfelelni, mert ez a te életed, te életutad.
Csakis a tiéd.
Ehhez, ha kell mindenkit hagyj hátra.
Csak így lehetsz boldog...
alapjaban nincs vele baj...ha igy eltudod magad tartani?
alberletben elsz, van mit enned, eltudsz menni szorakozni stb...
vagy a szuleidnel laksz es ok kell hogy tamogassanak.
Utobbi esetnel igaza van apudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!