Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pályakezdők, ti mire gondoltak...

Pályakezdők, ti mire gondoltak amikor először náthásan, betegen dolgoztatok?

Figyelt kérdés
Vagy semmire, hanem csak ez van és kész, vagy ilyenkor eszekbe jutott, hogy mostmár kénytelenek vagytok így is dolgozni, és már ez lesz a normális.

ma 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Betegszabadságon voltam, míg meg nem gyógyultam.
ma 16:42
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell betegen dolgozni
ma 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell betegen dolgozni
ma 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Az első ilyen az egy enyhébb lefolyású nátha volt, adott munkanapon jött elő, kicsit zavaró, de kibírható (max. lassabban dolgoztam meg többet kellett levegőt vennem). Az hála a jó égnek nem kellett, megforduljon, a fejemben, hogy mindig dolgoznom kell, ha beteg vagyok, mert nálunk nem rendelnek ilyenkor be dolgozni és elmehetünk betegszabira, ha akarunk. Most már van home office nálunk, és ha vkinek enyhébb betegsége van, és akar, otthonról is tud dolgozni.
ma 16:49
 5/11 A kérdező kommentje:
4 és akkor ezzel akkor nem is mentél betegszabira?
ma 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
4: nem. Szerencsére péntek volt, napközben jött rám, hétvégén átment rajtam, hétfőn már jól voltam. Ha tovább tartott volna, vasárnap este még szarul lettem volna, elmentem volna betegszabadságra.
ma 16:54
 7/11 Katona Dius ***** válasza:
Nálam ez kb rendszeres. Egyedüli bérszámfejtője vagyok egy intézménynek, ha kiesek, nincs bérszámfejtve, járulék bevallva, nincsenek szerződések kötve, stb. Ezer meg egy csinálnivaló van, általában mind határidős munka. Nagyon ritka az, hogy megengedhetem magamnak az otthon pihenést betegen.
ma 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 home office-al nem lehetne ezeket vegyíteni a Te esetedben?
ma 17:27
 9/11 Katona Dius ***** válasza:
Nagy ritkán igen, de többségében olyan programokat használok, amiket nem engednek ki az intézményből, távoli csatlakozást megint nem engednek. Illetve a munkámhoz sok esetben kell egy rakat irat, dokumentum, amit nem könnyen tudnék haza cipelni, mégha megoldható lenne HO, akkor sem.
ma 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Már az iskolából se maradtam ki egy nátha miatt, mert akkor kb egész télen otthon lettem volna. Szóval nem lepődtem meg a munkában sem.

Ha meg rettentő szarul vagyok vagy fertőző betegségem van, akkor dolgozni se megyek be.

ma 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!