Dolgoztatok már együtt börtönviselt emberrel?
Hidd el sokszor ki se derül ha nincs lebukàs.
Párkapcsolatba is van olyan, hogy el van titkolva
Óvodapedagógus vagyok, szóval nem. Viszont a szomszédom 4 részletben ült 20 évet.
A hétköznapokban normális, meg szokta kérdezni, hogy vannak a gyerekek, én is ránézek az unokáira, ha itt vannak, ilyen felületes témákban el lehet vele beszélgetni. Viszont iszonyatosan lobbanékony, nem tudom, a felesége miket tűrhet el, de az biztos, hogy nem irigylem.
Munkát ő nem talált, az önkorminak segít apróságokban (köztereken fűnyírás, zászlók ki- és bepakolása, viráglocsolás az út mentén, stb.)
Èn egyszer dolgoztam együtt egy jugóval külföldön.
Betyár kinézetű volt aztán mondta,hogy ült Ausztriàba egy pici városba.Mindketten ismertük ezt a kisvârost .De ha nem mondta volna,nem gondoltam volna erre .
Nagy munkaerő nem volt de gond se volt vele semmi, jól kommunikált
Egyébként rengeteg helyen belèjük futunk.Biztonsagi őrök,taxis,kamionos,èpitőipar,műtőssegèdek ,szakàcsok , ügyvédek is 😄,sógorom ismert egy fogorvost 5 évet ült.
Lista vègtelen
Elgàzolt pàr embert a 90 es èvekbe
Gondolom gyorsan is ment meg ivott is .
Akkor ezért jobban mèrtèk a börtönt.
Egy rokonomat voltam látogatni 2001 vagy 2002 -be.
És mondta a bàtyjànak,hogy a volt osztálytársad is itt van.
Az is gàzolás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!