Dolgoztatok már együtt börtönviselt emberrel?
30, őszintén gratulálok. Édesanyám dolgozott pár évig a gyámügynek, az alapján, amit mesélt, te nem az átlag vagy, hanem a szabályt erősítő kivétel.
Viszont, ha jobban megnézzük, te sem úsztad meg sérülés nélkül a fiatal éveidet, csak te nem azzal kezelgeted a téged ért traumákat, hogy lopsz, csalsz, hazudol, meg az embereket leütöd (aki érti, érti :D ), hanem, hogy nem bírod ki, hogy egy bűnözésről szóló kérdés alá, egy csomó random idegennek bekommenteld, hogy lám, te bezzeg nem lettél bűnöző, pedig neked is nagyon nehéz volt. Még egyszer mondom, ez tényleg dícséretes, és minden jogod megvan büszkének lenni magadra, ne vedd támadásnak, amit írok... de nem ez volt a kérdés.
Nagyszerű, hogy sikerült megmaradnod embernek és tisztességes munkád van, én is gratulálok!
Nem tudom, hány fiatalkorú gyanúsítottal volt dolgod, de látnod kell neked is ezt az összefüggést. Én nagyon sok tanulmányt olvastam a börtönviseltek hátteréről, mindezt összevetve a tapasztalataimmal, írtam, amit leírtam.
Bünöző voltam egy évtizedig.
Interneten àrultam nonstop 5even át pl hamis papírokat ..bizonyitvànyokat..
2x buktam.
1x ezzel. Egyszer komolyabbal...ott 5évet kért ràm az ügyész.
De megúsztam pénzbírsággal..aztán abbahagytam mindent..elvonultam egy isten háta mőgötti tanyàra...amire mindig is vàgytam..
Nem börtönviselt, csak előzetes letartóztatásban volt egy hónapig.
Az egyik budapesti gyógyszergyár egyik osztályvezetője.
Egyetemista korában robbanóanyagot csináltak.
Azon kívül, hogy "Ki ne vágyna ilyen munkatársra. ❤️" teljesen komoly.
Mosdatlan büdös igénytelen volt. A börtönben kitanulta a fodrászatot, mondta, hogy egy gyufásskatulyában tartotta a tetveket, és a körme alá rejtve becsempészte a nem szimpik hajába.
Végülis tetlegesség nem igazán fordult elő részéről a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!