Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztatok már együtt börtönv...

Dolgoztatok már együtt börtönviselt emberrel?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt? Elsősorban olyanokra gondolok, akik köztörvényes bűncselekményért ültek.

2023. nov. 3. 10:54
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
40: Milyen munkakörben dolgoztál vele? És hogy lehet seprűnyélből cigit tekerni?🤔
jún. 9. 18:32
 42/47 anonim ***** válasza:
26%

A munkakört ha megengeded, nem részletezem.

Seprűnyélből viszont úgy lehet cigit tekerni, hogy egy seprűnyelet elkezdesz egy (jobb híján) üvegszilánkkal "gyalulni" és a lehulló forgácsot betekered valami alkalmas papírba. Azt mondta (nyilván túlzott egy kicsit), hogy az összes seprű nyele olyan vastag volt már, mint egy szál gyufa.

jún. 9. 18:43
 43/47 A kérdező kommentje:
42: Nem tudom, miért nem lehet leírni, hogy milyen munkában dolgoztál együtt vele. Ez egy anonim fórum, senki nem tudja, ki vagy.
jún. 9. 19:31
 44/47 anonim ***** válasza:

És az miért jó, ha a seprűnyél-forgácsot betekered papírba?

Azt nem lehet elszívni.

jún. 9. 20:20
 45/47 anonim ***** válasza:

43: Azért, mert ez alapján lehet, hogy megtudhatná, amit nem szeretnék.

44: Nem tudom, sosem szívtam seprűnyél-forgács cigarettát, csupán ez a munkatárs tukmálta.

jún. 9. 20:43
 46/47 A kérdező kommentje:

45: Mert miből gondolod, hogy ez a kollégád GYK-t olvasgat? Ennyire felkapott oldalnak számít, hogy talán minden második-harmadik magyar idejárkál?🤔

Esetleg privátban leírhatnád.

jún. 9. 20:50
 47/47 A kérdező kommentje:
Másfelől: Leírtad ezt a seprűnyél forgácsos cigaretta dolgot. Ennyi erővel a kollégád már ez alapján is felismerhet, ha ideolvas, nem?
jún. 10. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!