Dolgoztatok már csak éjszakai műszakban? Hogy bírtátok?
A jelenlegi helyemen a délutános és az éjszakai műszak váltakozik. Az alapbérem nettó 250 k, ez az első hónapom, így fixen nem tudom mennyit veszek majd haza.
Találtam egy másik állást, ahol csak éjszakai műszak van, az is 12 órában, viszont ott nettó 300-360k a bér. Igazából csak a bérezés miatt váltanék, hogy tudjak félretenni valamennyit, de nem tudom ez a műszak mennyire elviselhető így. 12 órában még nem dolgoztam, éjszakában sem sokat, szóval statok attól hogy nem fogom bírni.
Egyébként furcsa, hogy nettoban vaan feltüntetve a bér, ez azt jelenti hogy pótlékokkal és alapberrel együtt ennyi a fizetés?
Köszönöm a válaszod! Én is ettől tartok. Életemben max 3 napot toltam éjszakában, Jövőhéten leszek először végig ilyen műszakban (igaz én kértem, hogy több legyen a fizum), de a 12 óra és éjszaka az hosszútávon engem is tönkre tenne szerintem
Egy próbanapnak örülnék ha lenne
Szerintem az állandó éjszaka jobb, mint a váltakozó.
Én forgóban dolgoztam, egy nappal, egy éjszaka, majd pihenő (vagy nem), szerintem ez a legrosszabb, teljesen összevissza pihentem.
Így beállhatsz egy állandó ritmusra, mindig ugyanakkor tudsz pihenni, felkelni.
Imádom. 2nap munka 18-6-ig, 2 nap szabad.
Éjjel nincsenek fönökök, csak egy müszakvezetö. Kevesebb a munka is. A 2. nap reggel 7- töl meg majdnem 3 napot otthon vagyok.
Szerintem ez a legjobb müszak. De legalábbis jobb, mint a H-P 9-17-ig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!