Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztatok már csak éjszakai...

Dolgoztatok már csak éjszakai műszakban? Hogy bírtátok?

Figyelt kérdés

A jelenlegi helyemen a délutános és az éjszakai műszak váltakozik. Az alapbérem nettó 250 k, ez az első hónapom, így fixen nem tudom mennyit veszek majd haza.

Találtam egy másik állást, ahol csak éjszakai műszak van, az is 12 órában, viszont ott nettó 300-360k a bér. Igazából csak a bérezés miatt váltanék, hogy tudjak félretenni valamennyit, de nem tudom ez a műszak mennyire elviselhető így. 12 órában még nem dolgoztam, éjszakában sem sokat, szóval statok attól hogy nem fogom bírni.

Egyébként furcsa, hogy nettoban vaan feltüntetve a bér, ez azt jelenti hogy pótlékokkal és alapberrel együtt ennyi a fizetés?

febr. 16. 11:22
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Én katona voltam és kb 1,5 évig voltam a határon váltottba éjjel-nappal, totál tönkreteszi az ember bioritmusát,jól bírtam az éjszakázást,de de szerintem évekbe telt visszaszoknia a szervezetemnek.Hosszútávon nem éri meg mert a plussz pénzt költeti majd az ember orvosokra (nyilvan nem 1-2 év után )
febr. 16. 19:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!