Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Becsülettel végigdolgozod a...

Becsülettel végigdolgozod a munkaidődet?

Figyelt kérdés
Csak a munkáddal foglalkozol napközben, vagy vannak üresjáratok mikor telefonozol, netezel, vagy kimész magán dolgokat intézni esetleg?

2023. máj. 18. 13:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

#14, a #8 vagyok, sosem dolgoztam irodaban, megis sok munkahelyemen volt uresjarat.

Jelenleg is gyarban vagyok, nem Magyarorszagon, es ma is huztam az idot, mert mar kesz vagyok a holnapi meloval is...

2023. máj. 18. 18:30
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
#20 jó látni, fontos dolgokra megy az adópénz 😂
2023. máj. 18. 19:17
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Általában délutános vagyok, 21:20-kor jár le a munkaidőm. Nézik mikor lépek ki a rendszerből.

Azért bezzeg sose szóltak, hogy reggel 4:50-kor lépek be, vagy a délelőttöst hamarabb váltom le...

2023. máj. 18. 21:32
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

23-as vagyok: forgalomirányításban dolgozom, délután nincs nagyon üresjárat, valakinek mindig kell ülnie a gépnél. Természetesen 20 perc szünet megillet, néha kiveszem és elmegyek a szomszédos boltba. Kaját munka közben meg lehet oldani gépnél is, ha nincs elhavazva az ember.

Délelőtt egy kicsit lazább, hajnalban ha nincsen semmi, akkor elszundítok (csipog a rendszer, ha keres egy járművezető, vagy felhívnak telefonon).

Délelőtti csúcs is kevesebb ideig tart, mint a délutáni.

2023. máj. 18. 21:37
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Mindenkinek zöldet nyomtam, aki a kérdésre válaszolt
2023. máj. 18. 22:01
 26/31 anonim ***** válasza:
Én olyan helyen dolgozok, ahol nagyjából egyértelműen számszerűsíthető, hogy ki mennyit (teljesítményre) dolgozik, milyen minőségben. A próbaidőm alatt dolgoztam végig utoljára a 8 órát. Azóta egyre csökken, ahogy hatékonyabb vagyok. A munkatársaim szintjéhez viszonyítom magamat. Egyszerűen szarok, bénán dolgoznak, a fizu meg ugyanannyi, ha megszakadok a 8 órámban, ha nem. Én meg úgy gondolom, hogy nem akarok megszakadni, nem ér annyit a hely. Az idő több mint felét a saját szórakoztatásommal töltöm.
2023. máj. 19. 00:12
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem küzdök olyan problémákkal a munkahelyemen, mint unalom, - csak rajtam múlik, hogy bele akarok-e rokkanni a munkába x idő elteltével vagy sem, mert folyamatosan fennáll, hogy a 12 óra - elvi - munkaidőre 150 órányi munka jut. Húzok egy képzeletbeli vonalat és megpróbálom annak figyelembevétele mentén elvégezni a feladataimat. "Tetszik", amikor felénk jár a főnököm és időről-időre kihangsúlyozza nekünk, hogy "első az egészség", - miközben folyamatosan ott lebeg az ember feje felett a soha ki nem mondott teljesítménykényszer. -Köszönőviszonyban sincs egymással az elmélet a gyakorlattal...
2023. máj. 19. 04:44
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem dolgozom végig, mivel átlagosan kb. 2-3 óra alatt elvégezhető munkát kapunk egy nap, a munkaidő ezzel szemben pedig 8 óra. Lazább napokon akár 1 órán belül készen van minden munka, a húzósabb napokon 4-5 óráig tart, de ezekből van a kevesebb. A 8-at soha nem éri el.
2023. máj. 19. 08:08
 29/31 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Szépen lodit ám mindenki a becsületes munkavégzésről. Gratula.
2023. máj. 19. 17:36
 30/31 A kérdező kommentje:

#29: A harmadik kötekedő kommentet írod. Senki nem reagál neked ahogy látod. Nem unod még? Menj akkor te is ilyen munkahelyre ha ennyire fáj neked. Gondolom akadálya nincs.

Másodszor kérlek hogy menj ilyen és hagyj minket. Köszönöm!

2023. máj. 19. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!