Becsülettel végigdolgozod a munkaidődet?
Munkakörtől és munkahelytől is függ, hogy mi fér bele a becsületes munkavégzésbe, és mi nem.
Rendszergazda vagyok egy intézményben. Volt már arra is példa, hogy enni sem volt időm, de arra is, hogy a kutya nem keresett egész nap. Meg persze olyan is volt, hogy rá kellett húznom, mert különben nem végeztem volna időre. A lényeg az, hogy aminek működnie kell, az működjön, és ha valami probléma van, akkor elérhető közelségben legyek. Én úgy fogalmaznék, hogy becsülettel végigdolgozom, de ettől még vannak üresjáratok is.
Én is hasonlóan vagyok mint ti. Irodában dolgozok. Néha annyi munka van egyszerre, hogy a 8 óra is kevés, máskor meg nagyon unalmas a nap. Mint a mai is. Innen jutott eszembe a kérdés.
Ha ki kell mennem a belvárosba munkaügyben valaminek, olyankor néha magándolgot is elintézek.
Üresjáratban én is netezek, vagy a másnapi dolgokat előkészítem. Ha meg bent ül a főnök, és alig van munkám, akkor úgy teszek én is mintha dolgoznék. Előtte nem nyomkodom a telefont.
#14: Ezeket mellőzzük már. Nincs kedvem felesleges vitához a kérdés alatt.
Eddig teljesen normális válaszok jöttek. Akinek nem tetszik valami, vagy nem a kérdésre válaszol, menjen innen. Köszönöm!
7:30-tól dolgozok 16:00-ig hivatalosan.
Ez úgy néz ki valóságban, hogy 8:00 körül bekapcsolom a gépem, óránként legalább 10 perces szünetet tartok, 1 órás ebédszünet, 15:00-kor pedig teljesen befejezem a munkát, ilyenkor átmegyek más kollégák irodájába beszélgetni 16:00-ig. Főnök tudja, nem is zavarja, mivel minden munka naprakész.
közszféra irodai meló. a napi munkamennyiség fél-1 óra max (de az a MAX!!)( és akkor az egy húzós nap.
A napok többségén még ennyi sincs, zsinórban vannak napok amikor NULLA elvégzendő dolog van, de még 1 tollvonás se....
És nem, ez egy idő után nem előny és NEM JÓ, hanem egyenes út a diliházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!