Becsülettel végigdolgozod a munkaidődet?
Figyelt kérdés
Csak a munkáddal foglalkozol napközben, vagy vannak üresjáratok mikor telefonozol, netezel, vagy kimész magán dolgokat intézni esetleg?2023. máj. 18. 13:47
1/31 anonim válasza:
Becsülettel elvégzem azt a munkamennyiséget, ami az adott napra van mérve. Természetesen ha ezt sikerül már a munkaidő befejezte előtt véghez vinni, akkor netezek, intézek saját ügyeket is a gép elől.
2/31 anonim válasza:
Ez a "becsülettel" határozószó nem ide illő.
3/31 anonim válasza:
Sokat utazunk kocsiban, mivel nem én vezetek mást nem is tudok csinálni, mint telefonozgatni meg bámészkodni
4/31 anonim válasza:
Vannak üresjáratok, hiszen számítógépes munkánál nem egészséges, sőt, kontraproduktív folyamatosan a gép előtt ülni. Szellemi munkánál fontosa pihenés is, nem lehet pl. 8 órán keresztül kódolni, sokszor akkor jut az ember eszébe a megoldás, ha mással foglalkozik.
5/31 anonim válasza:
Ami munka van, azt elvégzem. Hogy ezen felül a 8 óra alatt mit csinálok, az szerintem nem tartozik a becsület kérdéskörébe.
6/31 A kérdező kommentje:
Nem rosszból tettem fel a kérdést, mielőtt valaki belekötne, vagy félreértene. :)
2023. máj. 18. 14:12
7/31 anonim válasza:
Nálam változó. 12 óra a munkaidőm alapból. Van amikor szünet nélkül végignyomom a napot, ha nem sikerül befejezni, akkor addig kell maradnom amíg nem végzek (rekord az 22 óra egyhuzamban).
De van olyan nap, amikor semmi dolgom nincs, megesik, hogy a 12 órából 10 telefonozással, olvasással, ügyintézéssel telik.
Minden napom más, nem tudni előre, hogy sok vagy kevés munka lesz.
8/31 anonim válasza:
Kimenni nem nagyon lehet, netezni se, feltűnően telefonozni sem.
Es van üresjárat, olyankor ugy teszek mintha dolgoznék, vagy a kovetkezo napra keszitek elő dolgokat, csak akkor másnap tobb az üresjárat.
Elozo munkahelyemen viszont annyi uresjarat volt hogy néha 2x is lemerult a telefonom.
9/31 anonim válasza:
Nem egyenletesen oszlik meg a munkám, vannak üresjáratok. Olyan értelemben "becsülettel" dolgozom, hogy ha van munka, nem halogatom. Az üresjáratokban néha a munkámmal foglalkozom, néha csak beszélgetünk a kollégákkal. Elvétve fordul elő, hogy munkaidő alatt kimegyek bárhová is (kb. 2-3 havonta egyszer)
10/31 anonim válasza:
Faaszt, most is itt írogatok, pedig az irodában vagyok (ráadásul munkahelyi gépről, nem telóról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!