Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet levakarni a csajt?...

Hogy lehet levakarni a csajt? Mégiscsak munkatárs!

Figyelt kérdés

Egy ideje egyre jobban nyomul egy csaj rám a munkahelyen. Nem közvetlen munkatárs, de egy részlegen vagyunk és nap mint nap találkozunk. Nem csúnya, jó a teste és nem is buta de egyébként nekem nem szimpatikus, nem tartom vonzónak és nem érdekel még annyira sem hogy lefektessem. Viszont mivel együtt dolgozunk és időnként közös projekten, nagyon lepattintani sem akarom mert akkor utána kellemetlen lenne, meg tudom milyenek a nők, mikor legutóbb elutasítottam egyet, rögtön hazugságokat kezdett rólam terjeszteni. Ezért kedvesen veszem az utalásait, benne vagyok a csipkelődésben de rendszeresen jelzem a határokat, mindhiába. Elhatározta hogy meg akar kapni bármi áron. Mit tegyek hogy leszálljon rólam és elvegyem a kedvét a további közeledéstől? Olyat javasoljatok ami megtartja a kulturált, nem kínos kollegiális viszonyt.

32 F

2023. máj. 7. 01:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Téged csak a szex érdekel ahogy olvaslak."

Én szerintem pedig csak az emberi rosszindulattól, lejárató pletykáktól fél.

Ebben egyébként a lányok elég jók (lejárató pletyka).

2023. máj. 7. 11:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor kezd el gyorsan terjeszteni róla (végülis az igazat), hogy rád van kattanva és nem veszi a lapot, hogy nem érdekled,csak így védheted be magad,ha te lépsz először. Így ha utána ő is hülyeséget terjesztene rólad, egyértelmű lesz hogy csak a sértettség miatt dumál.
2023. máj. 7. 11:44
 13/20 anonim ***** válasza:
A legjobb ha elmondod neki az igazat, hogy bocsi nem szeretnék semmit tőled és hogy valaki más tetszik neked akihez közelebb akarsz kerülni. Lehetőleg úgy, hogy más is hallja.Értelmes nő itt megáll és abbahagyja.
2023. máj. 7. 14:08
 14/20 anonim ***** válasza:

🤣😅😂 Ezen a kérdésen jót röhögtem. Miért foglalkozol vele annyit? Sz*rd le.

Amúgy a helyedben kimondanám Neki, h tetszik a barinőd, vagy ha nem is szó szerint, de utalgatva pl. XY annyira ügyes, dicséred előtte garantáltan kiszeret belőled.

Levakarni? Távolságtartóan lehet, nem küldöd Neki a jeleket, nem mutatod jó oldalad, szűkszavú, érdektelen vagy és veszi a lapot, továbblép másra.

Jaj egyetemen is voltak ilyen pasik, h jaj nem tudom levakarni magamról, mégis hosszasan beszélgettek velük, nem kerülték őket, sőt.... inkább Ők kelletek, mint a távolságtartók és akkor csodálkoznak a pasik, h a kiszemeltüket nem szerzik meg. Oda kell menni ahhoz, aki tetszik, a nem tetsző nyomulókat pedig lekoptatni.

2023. máj. 7. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Honnan veszed hogy ennyire kellesz neki? Konkrétan mondta?

Nálam meg minden férfi (vagy is 90%) azt hiszi hogy flörtölök, közben csak kedves vagyok, mosolygok és közvetlen.

Lehet te érted félre az egészet mert annyira szerelmes vagy magadba hogy azt hiszed mindenkinek te kellesz?

2023. máj. 11. 12:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, te nagyokos, biztosan tudom. Hálásan köszönjük, hogy ezt ideböfögted, nem lettünk vele beljebb, de te kötözködtél egy jót. Legközelebb maradj csendben.
2023. máj. 11. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem böfögtem ide semmit, teljesen korrekten kérdeztem hogy miből gondolod hogy tényleg ennyire oda van érted? A kérdésre nem válaszoltál, pedig lehet tényleg csak beképzeled az egészet, mint sok más férfi.
2023. máj. 11. 23:38
 18/20 A kérdező kommentje:
Az anonimitás kedvéért nem írom le honnan tudom, legyen elég annyi hogy konkrét bizonyíték van rá, de ha ez nem lenne elég, már más női kollégáimnak is feltűnt, és kérdezték van-e köztünk valami, vagy alakul-e. Az utolsó bekezdésed elég nehéz korrektnek nevezni, ahol azzal vádolsz, hogy biztosan egy nárcisztikus, önelégült kretén vagyok. Nagyon messze vagyok attól.
2023. máj. 12. 01:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Az őszinteség az egyetlen megoldás, mond meg neki hogy neked ez sok és ne haragudjon ezért rád. Legyél vele kedves de határozott. Amit meg mások mondanak rólad nem számít, az a lényeg amit te gondolsz magadról.
2023. máj. 12. 03:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Szexmániás a kérdező
2023. máj. 12. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!