Hogy lehet levakarni a csajt? Mégiscsak munkatárs!
Egy ideje egyre jobban nyomul egy csaj rám a munkahelyen. Nem közvetlen munkatárs, de egy részlegen vagyunk és nap mint nap találkozunk. Nem csúnya, jó a teste és nem is buta de egyébként nekem nem szimpatikus, nem tartom vonzónak és nem érdekel még annyira sem hogy lefektessem. Viszont mivel együtt dolgozunk és időnként közös projekten, nagyon lepattintani sem akarom mert akkor utána kellemetlen lenne, meg tudom milyenek a nők, mikor legutóbb elutasítottam egyet, rögtön hazugságokat kezdett rólam terjeszteni. Ezért kedvesen veszem az utalásait, benne vagyok a csipkelődésben de rendszeresen jelzem a határokat, mindhiába. Elhatározta hogy meg akar kapni bármi áron. Mit tegyek hogy leszálljon rólam és elvegyem a kedvét a további közeledéstől? Olyat javasoljatok ami megtartja a kulturált, nem kínos kollegiális viszonyt.
32 F
"Téged csak a szex érdekel ahogy olvaslak."
Én szerintem pedig csak az emberi rosszindulattól, lejárató pletykáktól fél.
Ebben egyébként a lányok elég jók (lejárató pletyka).
🤣😅😂 Ezen a kérdésen jót röhögtem. Miért foglalkozol vele annyit? Sz*rd le.
Amúgy a helyedben kimondanám Neki, h tetszik a barinőd, vagy ha nem is szó szerint, de utalgatva pl. XY annyira ügyes, dicséred előtte garantáltan kiszeret belőled.
Levakarni? Távolságtartóan lehet, nem küldöd Neki a jeleket, nem mutatod jó oldalad, szűkszavú, érdektelen vagy és veszi a lapot, továbblép másra.
Jaj egyetemen is voltak ilyen pasik, h jaj nem tudom levakarni magamról, mégis hosszasan beszélgettek velük, nem kerülték őket, sőt.... inkább Ők kelletek, mint a távolságtartók és akkor csodálkoznak a pasik, h a kiszemeltüket nem szerzik meg. Oda kell menni ahhoz, aki tetszik, a nem tetsző nyomulókat pedig lekoptatni.
Honnan veszed hogy ennyire kellesz neki? Konkrétan mondta?
Nálam meg minden férfi (vagy is 90%) azt hiszi hogy flörtölök, közben csak kedves vagyok, mosolygok és közvetlen.
Lehet te érted félre az egészet mert annyira szerelmes vagy magadba hogy azt hiszed mindenkinek te kellesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!