Munkatársaitok közt nektek is vannak megdöbbentően furcsák?
Van egy 43 éves kollégám, aki kifejezetten normális, kedves, kultúrált megjelenésű, sőt női szemmel ráadásul jó pasi is.
Ebédlőben többen beszélgettünk családról, gyerekekről, rákérdeztünk hogy és neked baba úton van már vagy tervben?
Erre mondja nevetve hogy á dehogy, ő a saját életét sem tudja egyben tartani, most itt van de lehet holnap bekattan valami és nem is szól és többé be sem jön dolgozni mert elmegy a kedve.
Így néztünk hogy viccel e, de mondja hogy ő ezt teljesen komolyan mondja. Volt pár ilyen munkahelyváltás az életében...
Hogy értsétek ez műszaki munka, ő gyártástámogatásnál van, nyomtatott áramkörök gyártás előkészítését végzi, nem mérnök, de szellemi munka, nagy nehezen talál mindig a cég arra alkalmas embereket hogy meg tudják tanulni.
Szóval nem egy hülye, írni olvasni nem tudó ember.
Ezért fura volt ez a megnyilvánulása.
Vannak furcsák. Az egyik helyen volt egy hapsi, aki magában beszélt és magának mondott vicceket, amin nevetgélt. Ez furcsa volt. A te sztoridban lévő azért nem annyira. Valószínűleg nem boldog, nem teljes az élete, ezért úgy van vele, hogy él a nagyvilágba. Többen vannak így, mint gondolnád, akár család mellett is, maximum ők nem mondják el ezt ebéd közben.
A jó szituáltság meg nem értem, hogy jön a történethez. Egy gyári melós pont ugyanígy érezhet így, mint egy mérnök. Az elidegenedés és magány nem új dolog.
"Szóval nem egy hülye, írni olvasni nem tudó ember."
Termelésbe se vesznek fel analfabétákat, picit vissza vehetsz az arcodból.
Mégis mi ebben a furcsa??
Furcsa, hogy normálisan öltözik és ha nemntetszik neki egy munka, akkor vált?
Nálad azért vannak bajok.
Na, a hozzád hasonlók miatt nem kommunikálok nagyon a munkahelyeken.
Te vagy furcsa.
Nem mindenkinek a kölök az életcél és normális munkahelyen ilyet nem kérdezünk .
Egyébként én 41 éves nő vagyok,mérnök és pont így gondolom mint a kollégád
Csak annál több eszem van h hangoztassam a korlátolt kollégaimnak
Ilyet nem illik kérdezni, baszki.
Annyi oka lehet, hogy miért nem akar/nem lehet neki gyereke. Sok ebből érzékeny téma (pl. volt párja, csak meghalt, betegség miatt nem lehet gyereke, olyan genetikai gonjai vannak, ami miatt nem kocáztat), amit nem biztos, hogy ki akar neked teregetni.
Csak azért ne kelljen már neked elmondani, hogy mondjuk súlyos mentális gondjai vannak, vagy traumák érték, mert mindenképp kíváncsiskodni akartál. Lehet, hogy ez neki hatalmas szenvedés.
De még ha nem is, ez annyira kínos.
Mi közöd ahhoz miert nincs gyereke. Inkabb te vagy a fura az ilyen vallatásokkal
Amugy nem fura munkahelyet váltani. Nekem is volt olyan évem is hogy 1 év alatt dolgoztam 5 helyen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!