Mit tegyek, ha frusztrálnak a munkatársaim?
Attól függ, hogy az ő munkájuk mennyire befolyásolja a te teljesítményed, mennyiben tünteti fel a te munkádat esetleg rossz színben. Ha nagyon, akkor is próbálkozz náluk.
Érdekes dolog ez az "árulkodás" is. Az, hogy többszöri kérésre sem történik változás és ezt jelzed máshol,az még nem minősül annak. Viszont sanszos, hogy emiatt rád fognak szállni ezek a buzgó kollégák. Pedig te csak normálisan szeretnél dolgozni.
Ha úgy érzed, hogy minden tőled telhetőt megtettél az ügy érdekében, de semmi, akkor marad a felmondás.
A felettesemnek is be szoktam számolni a hibákról, ezek nem olyan hibák, amit valaki vétett volna, a hanem ellentmondásos lépések a folyamatban. Őt nem érdekli, nem is érti a jelentőségét.
Én úgy látom, hogy ők akadékoskodásnak élik meg ezt, szóval ezzel rontom a sját renomém. Csak ne idegesítenének ennyire ezek a hibák, bárcsak én is el tudnék siklani felettük.
Uhh, 6-os, azért ez nagyon durva, hogy kirúgással fenyegettek meg 😳. Sajnálom. Nálam szerencsére közel sem ennyire rossz a helyzet, csak én idegelem magam feleslegesen.
Köszönöm 7-es neked is a bíztató szavakat! 🙏 Remélem egyszer találok egy ilyen helyet. Az eddigi helyeimen eddig jóformán csak a hátrányát láttam ezen készségeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!