Mit tudok tenni ha felmomdtam és most ezért mèg jobban rámszálltak a munkatársaim?
Felmondtam mert gyomoridegem volt a munkatársaimtől, mimdig azt keresték mibe kössenek bele.
Most még jobban rámszálltak.
A felmondási idom tobb honap
Egyeztetsz a főnököddel, hogy ne kelljen ledolgoznod az egészet
Összeszorítod a fogad, és végigcsinálod, amit szerződésben vállaltál
Betegséget kamuzol és betegeállományba küldeted magad az orvosoddal
Mivel már nem oszt-nem szoroz a teljesítményed, így lazán és nyugodtan dolgozzál, sza_j le minden beszólást, mindenkit, de a munkaelőírásnak felelj meg.Időben legyél ott, időben lépj le, tedd a dolgod előírás szerint.
Ha lassan van kedved dolgozni, dolgozz lassan-nem előírás a kapkodás, ettől a főnök ideg+a "kedves" munkatársak is...gyomorideg, hogy még 2 hónap veled!:DDD
Érd el azt a minimalista teljesítményeddel, hogy engedjék el a felmondási időt;)
Bármilyen lassan-nyomin dolgozol, kapsz fizut és a többiek isszák levét, tehát fordítsd visszájára a "rászállást";)
Ez a ki nevet a végén játék lehetősége:DDD
Akár a főnöknek is megmondhatod, hogy minimalista melós leszel ( semmi túlóra, semmi kapkodás, szigorúan tartod a szerződésben foglaltat és ha fánksütő vagy például, akkor 1 fánk/nap lesz a teljesítményed:D ) és ha ez nem tetszik neki, akkor engedje el a felmondási időt...nekem ez bejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!