Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak olyan munkatársaitok...

Vannak olyan munkatársaitok akik irigyek rátok? Miből látjátok, hogy viselkednek?

Figyelt kérdés

Nem volt annyira gond a munkatársaimmal. Aztán pár napja a főnök nyilvánosan, közösségi oldalon bemutatott és megdicsért, mert jól végeztem egy rám bízott feladatot és az ügyfél nagyon elégedett volt, visszajött köszönetet mondani. Ezt is beleírták a bejegyzésbe.

Visszahallottam, hogy pár kolléga ettől ki volt borulva, se jogosnak nem gondolták, hogy kitettek sem hogy megdicsértek, de még jó sokáig dühöngtek is!😳 Hogy minek kell kitenni.

Egyebkent nálunk szoktak kitenni itt dolgozókat, ha van miért, csak a cégnek több ágazata van, és innen még csak engem dicsértek meg nyilvánosan.

Eléggé csalódott vagyok a reakciójuk miatt.

2023. márc. 14. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
nincs
2023. márc. 14. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem sincs és sosem volt. Ebből a szempontból szerencsém volt, mindig együtt örültünk a másikkal,ha megdicsérték, előléptették stb .
2023. márc. 14. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bizony. Irigyek, mert én szeretem a mznkám, ők meg utálják és csak azt várják, mikor mehetnek végre haza. Meg még arra is irigyek, hogy szívből szeretem a barátaimat. Ők nem tudnak barátkozni, csak érdekből nyaliznak.

Ennek köszönhetően nem vagyok a szívük csücske. Piszkálnak, próbálnak lejáratni,, a barátaim ellen uszítani. Nem járnak sikerrel, és ez csak tovább dühíti őket.

2023. márc. 14. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Innen is gratulálok neked Kérdező!

A többit szóra sem méltatom.:)

2023. márc. 14. 12:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

#3 döbbenet mikre nem tudnak egyes emberek féltékenyek lenni…kitartást neked a továbbiakban.

2023. márc. 14. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy vannak, de megtanultam az idő múlásával, hogy miként tudom sorsukra hagyni az ilyen nyomoroncokat.

Nekik van igazuk, nekem meg nyugtom! :D

2023. márc. 14. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Magasabb fizetésem volt jóval diploma és tapasztalat miatt

Leléptem mert agyamra ment és emiatt kaptam kevesebb bónuszt mert sírtak a kollégák hogy sok a pénzem

2023. márc. 14. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok miindenkire irigyek: akár xarabb a másik élete, akár jobb, mindig mindenkivel kapcsolatbban egy 'Teegyük fel, hogy...' rémgondolatvilágban élnek, és mindent túlgondolnak a másikkal kapcsolatban...
2023. márc. 15. 07:13
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Volt kollégám, aki engem életművésznek tartott, mert hogy nekem minden sikerül, akármibe fogok bele. Ő ne látta azt a sok átvirrasztott éjszakát,amikor érvet ellenérvvel ütköztetve, lépésről lépésre megterveztem egy-egy projektet, mielőtt belevágtam volna. Igyekeztem feltérképezni minden lehetséges buktatót, és jószerivel még a B-terveimnek is volt B-terve. D
2023. márc. 16. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt ilyen: egy kolléganő...minden lépésemet, de még a magánéletemet is irigyelte. Összejött a főnökömmel, azt hitte ezzel előbbre lesz nálam.... csak sajnálni tudom...
2023. márc. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!