Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Keressek másik munkát, ha...

Keressek másik munkát, ha nagyon nem jövök ki a munkatársaimmal?

Figyelt kérdés
A munkával nem lenne probléma,de már gyomorgörcsöm van ha találkoznom kell a munkatársaimmal

2023. márc. 1. 13:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el nézelődni!
2023. márc. 1. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyomorgörccsel, stresszesen nem szabad ott dolgoznod, mert rámegy az egészséged.

Viszont nem ismerlek, hogy te milyen személyiség vagy, ezért tarts önvizsgálatot, hogy másutt nem ugyanez lesz e a helyzet?

Különösen ha esetleg ez az első munkahelyed.

2023. márc. 1. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp.

Csak akkor mondj fel, ha megvan az új.

2023. márc. 1. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, nem kérdés.
2023. márc. 1. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A 2-es válaszadónak igaza van. Szerintem is, mondj fel.

Tavaly az egyik kolléganőm is felmondott egy problémás lány miatt. Habár a kolléganőm, akivel jóban voltam, nagyon erős ember, nem volt gyomorgörcse tőle, csak már elege lett belőle. Ez még nyár közepén történt. Valami azt súgta nekem, hogy ebből gondok lesznek.

Igazam is lett, mert még egy kollégám is felmondott miatta kora ősszel. Neki is elege volt a vitákból.

A főnök nem értette, hogy mi történik, miért mondott fel egymás után két alkalmazott. Engem hívott be az irodába és megkérdezte, hogy tudok-e valamit erről. Én meg csodálkoztam, hogy ő erről eddig nem tudott semmit!

Nem tettek panaszt a kollégák a problémás lány miatt? Na, most ő volt igazán meglepődve!

A lányt ki is rúgta, különben még többen mondtak volna fel miatta és a cégnek annyi.

Az egyik kolléganőm vissza is jött ide dolgozni :D :D

2023. márc. 2. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajnos nem rúgják ki, aki miatt elmennek az emberek. Hiába van panasz és hívatták is többször raportra. Vmiért be van betonozva, pedig nem is végez jó munkát.
2023. márc. 3. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért te? Keressenek a munkatársaid másik munkahelyet!
2023. márc. 4. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Off. Egy csomó gyomorgörcs elleni gyógyszert fel fog dobni neked a net, mert beírtad a szót.
2023. márc. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!