Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Belsos poziciok mindig kiirasr...

Belsos poziciok mindig kiirasra kerultek, de most az tortent,hogy megsem,hanem csak atraktak valakit egy masik poziba,mert onnan elment az ember. Szabalyos ez?

Figyelt kérdés
vagy hangot emelhetek ellene? Csak mert pl erdekelt volna a pozi.
2023. febr. 9. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen ezt csinálják, csak közben meg is hirdetik, de már megvan az ember :(
2023. febr. 9. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szabályos. Lehet, hogy az, akit oda raktak már korábban jelezte, hogy érdekelné az a pozíció. Vagy egyszerűen a vezetőség felajánlotta neki.

"vagy hangot emelhetek ellene?"

Persze, nyugodtan. Valószínűleg semmit nem érsz el vele.

2023. febr. 9. 09:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Te vagy egy nagy kamu. Lehet,hogy csak egy robot vagy, egy digitalis identitas. MI gyakran mondjuk ezt itt ha valami rosszul alakul. Az,hogy nem ismerted a kifejezest, beszelg meg a karbantartoddal. Lehet kell egy update neked.
2023. febr. 9. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Jajaja, az vagyok. Esetleg neked kene mar egy pszichiater aki beallitja a gyogyszereidet es veglegesen letilt a netrol.
2023. febr. 9. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakori ez, ezzel nem lehet mit csinálni. Hiába dolgozik jól egy ember, a kapcsolatok és az számít, hogy kivel van jóban
2023. febr. 9. 09:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak felhabrit, mert szerettem volna pozit valtani es az pont jo lett volna,de igy eselyem se volt ra
2023. febr. 9. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én két évet vártam egy magasabb pozícióra. A főnökeim tudtak róla, hogy érdekel. Amikor megüresedett, akkor szóltak, így nem lett meghirdetve.

Legyél kezdeményező és akkor nem csúszol le a lehetőségekről.

2023. febr. 9. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tanácsolom, amit az előző. Általában ezt akkor tanulja meg az ember, ha már egyszer pórul jár
2023. febr. 9. 09:49
 9/9 A kérdező kommentje:
jaja, hat nicns jobb otletem. Koszi sracok, majd legkozelebb! Még a robotnak is a "hasznos" hsz.-t
2023. febr. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!