13-15 fokban irodai szellemi munka, ülve végzett -milyen hatással van az ember szervezetére?
Néhányszor mostanában kénytelen voltam megtapasztalni. Fura, mert közben azt érzem, hogy kibírom..hideg van- tehát olyan mintha a jelen kellemetlenségét kellene "csak" elviselni. Meleg ruhával valamelyest jobb, de a végtagok persze kihűlnek. Kéz, láb orr jéghideg..
Mindegyik alkalommal utána éreztem, egész nap, azt hogy át vagyok fagyva, ezen a meleg tea, leves sem segít.
Egyszóval, úgy érzem ez nem nyafogás, hanem nem jó..
Ha más is van itt, aki dolgozott így, érdekelne a ti tapasztalatotok. Vagy ha valaki ért hozzá, egészségügyi ismeretek alapján az ő véleményük is érdekelne, a hidegben ülő munkavégzés hatása. Lazán kezelni.. vagy inkább ha lehet elkerülni?
Ki hogy éli meg, ugye... 100%ig átérzem ha valakinek ez kellemetlen, és alapjaiban méltatlannak is tartom, hogy pont a fűtésen megy a spórolás, de bajod nem lesz tőle. Hosszútávon biztosan nem, de még rövidtávú sem nagyon.
Öltözz melegen, ne ülj hideg székekre, és megleszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!