Mit egyek, igyak ma? Alkoholista vagyok, ma pihenek és nem fogyasztok alkoholt és holnap sem, mit kellene enni ma, hogy holnap rendben legyek, szellemileg, mentálisan, tehát feltöltve legyen a szervezrt!
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 06:22
1/5 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak te nem vagy alkesz:-D
3/5 anonim válasza:
Ha az vagy, 1-2 nap alatt nem jössz rendbe ráadásul gondolom elvonási tünetek is vannak. Nagy mennyiség napi fogyasztása esetén úgy tudom pont elvonási tünetek miatt orvosi ellenőrzéssel érdemes abbahagyni.
4/5 anonim válasza:
Ha már egy-két napot kibírsz alkohol nélkül, akkor nagyon büszke lehetsz magadra és a nehezén túl vagy! :)
Egyél csokit, szedjél sörélesztőt, és igyál citromfű teát ( nyugtató hatása van)
Baromi nehéz, én is hasonlóképp vagyok, már többször nekifutottam, pár napig bírtam, aztán mindig visszaestem. De nem adom fel, megpróbálom újra.
Meg tudjuk csinálni! :)
5/5 anonim válasza:
Nagy mennyiségű vitamint kell szedni. Minden vitamint, de különösen B1 fontos, több száz milligram naponta. Sportolóknak való nagy adagos vitaminokat. A vitaminok csökkentik az elvonási tüneteket
Azt egyél anit kibir a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!