Az őrtorony szervezet néhány vezetője szellemileg gyenge?
"Kár, hogy nem ír tanú is. Mert ez azt is jelenti, hogy szellemileg gyenge az összes kövér tanú szerintük."
Az még nem jut eszedbe, hogy esetleg még nem látták a kérdést?
Amúgy meg attól, hogy valaki kövér, nem feltétlenül eszik sokat. Lehet valaki pl. betegségtől is túlsúlyos, vagy lehet a génállománya miatt is ilyen alkata. Ugyanígy aki sovány, az se feltétlenül azért sovány, mert koplal. A Jehova tanúi vallásról megvan a véleményem, de ettől még butaságokat hordasz össze.
Tisztelettel megköszönjük kedves 5-ös hozzászólónak a kedvességét.
"Elnézve a vezető testület tagjait, némelyek igen kövérek."
NÉMELYEK? Bennem is felmerült a kérdés, hogy honnan tudod, hogy nem egy betegség az, amiért ilyen a fizikuma. S ahogy írtad, némelyek, és nem mindenki.
A vezető testületben lévők is igyekszenek egészségesen élni. S ha megfigyeled, már nem a fiatalabb korosztályba tartoznak. A "zabálás" nem egészséges, és fáradékonyságot okoz. Csak vegyünk engem. Nekem pl, halmozott betegségeim vannak, és bizony, ezért nem vagyok pehelykönnyű. A férjem 3x annyit képes megenni mint Én.
Rajta pedig nem is látszik.
Kívánom, hogy békességet keress kedves Barátom, mert az sem egészséges, hogy állandó kritikákat gyártasz.
Ízekre szeded a Testvéreim hiányosságait, miközben más helyeken biztos vannak mohó emberek, akikre ügyet sem vetsz.
Egyébként Ők ugyan úgy korán kelnek, és dolgoznak, mint bárki más, ugyan úgy mennek a szolgálatba, és szeretnek kertészkedni, vagy kirándulni. Nem ülnek a babérjaikon, mert akkor a szellemi étrendünk igen csak gyér volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!