Miért csinált az őrtorony szervezet egy rakás Androidos játékot?
Figyelt kérdés
Kirakós, meg ilyesmi típusú játékok, benne természetes az elmaradhatatlan jw.org emblémával. Így akarnak híveket szerezni?2017. máj. 7. 17:54
1/13 anonim válasza:
valószínűleg ideális abból a szempontból hogy felhívja a figyelmet és kíváncsivá tegye az embereket, vajon mi lehet ez a jw.org
befelé pedig azért jó mert így az egyes tanúk még a liftre várakozás közbeni játékon keresztül is az őrtoron társasággal találkoznak
2/13 A kérdező kommentje:
Nahát, valóban. Mondjuk én még egyetlen egy keresztény elekezettel sem találkoztam, aki világi játékkal akarja becsalogatni magához az embereket. Lám, ebből is mi szűrhető le...?
2017. máj. 8. 08:04
3/13 anonim válasza:
Ha a gyártót is megnéznétek, rájöhetnétek, hogy ezek nem társulati programok.
4/13 A kérdező kommentje:
A szervezet nem állhat szerződéses viszonyban egy programozó céggel?
2017. máj. 8. 08:47
5/13 A kérdező kommentje:
Nem volt nehéz rátalálni, hogy troisdorfi királyság terem égisze alatt lettek ezek a világi játékok kiadva.
Most ennyire nem vagy képben a szervezeteddel vagy ennyire nem használod az internetet?
2017. máj. 8. 08:52
6/13 anonim válasza:
És ha van ott egy programozó testvér, aki önszorgalomból csinál ilyeneket? Simán elképzelhetőnek tartom. Amúgy az se zavarna, ha tényleg a társulat tenné fel, mert szerintem nincs bennük semmi gáz (Bár még nem játszottam egyikkel sem, de így első blikkre legalábbis semmi romboló nincs bennük). Ha a társulat gondolkozna ilyen játékokban, akkor vállalná névvel azokat, sőt szerintem a honlapon is fenn lennének. Ahogy a rajzfilmeket is bevállalta.
7/13 anonim válasza:
Egyet kiváncsiságból megnéztem, egy kirakót. Az R.K Games készítette. Ez egy programozó cég, ami több más jellegű játékot is készített.
8/13 A kérdező kommentje:
Szuper, hogy így előre haladtunk. Tehát akkor a kérdés még mindig, hogy MIÉRT?
2017. máj. 8. 09:40
9/13 anonim válasza:
Igen. Miért állítasz olyat, amiben nem lehetsz biztos?
10/13 anonim válasza:
A kérdésed helyesen:
Ki és miért csinált több JW márkanév alatt futó játékot is Google Playen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!