Mennyi ideig tartott amíg rájöttél, hogy az Őrtorony szervezet, nem Isten szócsöve?
Nem az "Örtorony szervezet", hanem a Hű és bölcs szolga az akit Jézus kiválasztott
Előbbiek jogi elnevezés,amit ebben a világban használnak.
Mások is használnak jogi kifejezéseket.
A válasz benne van a versekben
(Máté 24:45–47) 45 Ki valójában a hű és értelmes rabszolga, akit az ura kinevezett a háziszolgái fölé, hogy megadja nekik eledelüket a kellő időben? 46 Boldog az a rabszolga, ha az ura, amikor megérkezik, ilyen munkában találja őt! 47 Bizony mondom nektek, mindene fölé kinevezi.
Míg meg nem ismertem a Jó Pásztort,Jézust.Ő vezet bennünket és nem Jehova.
Sajnos nagyon kevesen értik meg ,hogy tévúton járnak.
Maga Jehova mondja ,hogy emberi testben eljön hozzánk,és mégsem hiszik el a tanúk.
Hála Istennek én megszabadultam,Jézus vére által.
living witness tényleg azt hiszed hogy ennek bármi jelentősége van? Mert nincs neki. A lényeg az hogy van szabadulás ebből az egészből őrületből. S ez megnyugtató.
Amit az utolsó válaszoló írt hogy neki sokáig tartott de neki is sikerült és ez jó dolog mert reményre ad okot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!