Miért néznek levegőnek a munkatársaim az új munkahelyemen?
Pár hete kezdtem. Hiába kezdeményezek beszélgetést mindig leráznak pár szóval. Ők sosem kérdeznek tőlem semmit, nem mondanak maguktól semmit.
Ha beszélnek több emberhez egy történetet pl. akkor rám sosem néznek közben, mintha ott sem lennék.
Amikor hoznak pl. sütit mindenkit megkínálnak csak engem nem.
Ha lemennek a büfébe nem kérdezik meg, hogy megyek-e velük. Egyszer magamtól velük mentem, de nem vették jó néven.
Naponta kb. 8-10 szer kezdeményezek beszélgetést, de mindig amilyen rövid úton csak lehet lezárják, nem viszik tovább.
Miért lehet ez?
Az ilyen típusú kollégákkal nem kell foglalkozni,hagyd rájuk, te megpróbáltad többször is.
Gondolom azért az első munkanapodon be mitatkoztál mindenkinek? Ha igen az jó.
Sajnos velük nem tudsz mit kezdeni, majd az idő el dönti hogy mi lesz?
Velem is voltak már ilyenek és én sem tudom miért. Bármikor megszólaltam, ha addig mosolyogtak, hirtelen lefagytak és olyan fejet vágtak, hogy ez meg mi a f.aszért szólalt meg.
Nézd a jó oldalát: csinálhatsz bármit, senkit nem fog érdekelni. Előző munkahelyemen mindenért beszóltak nekem, mit eszem, mennyi szünetet tartok, hogy nézek ki, hány csúnya szót mondok 8 óra alatt, hogy élem az életem... Én a helyedben ignorálnám őket ahogy ők is teszik és élvezném, hogy nem figyelnek rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!