Hogyan birjatok elviselni munkahelyen a full más típusú személyiségeket?
Mostmar 3 an vagyunk egy műszakban fel évig 2 en voltunk az öreg kollégámmal 61 éves és neki is vannak fura dolgai az a klasszikus 70 80 évekbeli munkamoralja van és mindene fáj már neki éjszakásban eszméletlenül szenved az izzuleteitol .mászkál körbe körbe ide oda helyezkedik stb
pont mire megszoktam .
Addigra meg hozzánk raktak el full más személyiségű 20 evest. Akinek meg a tetoválás a mindene meg olyan szövegeket dumál aminek kb a negyede igaz . O túl kommunikatív nekem .
Én 26 vagyok zárkózott típus. Beszélgetek én de nem folyamatosan és nem érdekel a sok hülyeség.csak nyugodtan dolgoznak nem kell az állandó duma .
Öreg nem dumas csak ő meg szenved és ezt nézni már nekem is sza.
De ő már megszoktam.
Ez az új fiatal meg túl közvetlen én először azt hittem meleg .de vegulis nem az de túl nyitott .
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Pl itt van egy ilyen nő, mint a 4 és fél pipás (piás) Bár itt is itt van látom. Na, az ilyet nem lehet elviselni.
5# mindig olyan helyen dolgozom ahol max 1 2 emberel vagyok együtt.
Nagy csoportba nem tudok beileszkedni.zavarnak és rontják a teljesítményem
Próbálok nem ellenségeskedő stílusban viszonyulni a kollégáimhoz, - mivel az átlagember az életének jelentős hányadát munkakörnyezetben kénytelen eltölteni. Amikor a helyzet azt kívánja, tapintatosan, de határozottan kifejtem, hogy ha éppen nem érek rá diskurálni, ugyanakkor szoktam hagyni időt a kommunikatívabb embereknek is, hogy ne érezzék magukba fojtva a gondolataikat. Jut is, marad is!
Az ellenségeskedőket a saját stílusukban kezelem, vagy egyszerűen úgy teszek, mint ha nem is léteznének. Velük nemigen lehet mást tenni, - és megdolgoztak azért, hogy ez így történjen.
A terroristák nem tudnak mit kezdeni velem, - elhitetem velük, hogy "nekik van igazuk", aztán ott folytatom, ahol abbahagytam és a sokadik alkalom után belefáradnak ebbe, amikor leesik végre náluk a tantusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!