Hogy lehet levakarni a csajt? Mégiscsak munkatárs!
Egy ideje egyre jobban nyomul egy csaj rám a munkahelyen. Nem közvetlen munkatárs, de egy részlegen vagyunk és nap mint nap találkozunk. Nem csúnya, jó a teste és nem is buta de egyébként nekem nem szimpatikus, nem tartom vonzónak és nem érdekel még annyira sem hogy lefektessem. Viszont mivel együtt dolgozunk és időnként közös projekten, nagyon lepattintani sem akarom mert akkor utána kellemetlen lenne, meg tudom milyenek a nők, mikor legutóbb elutasítottam egyet, rögtön hazugságokat kezdett rólam terjeszteni. Ezért kedvesen veszem az utalásait, benne vagyok a csipkelődésben de rendszeresen jelzem a határokat, mindhiába. Elhatározta hogy meg akar kapni bármi áron. Mit tegyek hogy leszálljon rólam és elvegyem a kedvét a további közeledéstől? Olyat javasoljatok ami megtartja a kulturált, nem kínos kollegiális viszonyt.
32 F
Négyszemközti beszélgetés, munka után megisztok egy kávét: "Nézd, az a helyzet, én tényleg nem szeretném ha rossz viszony alakulna ki köztünk, de nem szeretnék párkapcsolatot, az a helyzet."
Utalj rá, hogy szeretnéd, ha ezt elfogadná.
Nem feltétlenül kell utalni a szimpatikusságára stb.
Nem mindenki olyan, hogy az ilyen közlést sértődött kisgyerek módjára kezeli és ezt-azt elkezd terjeszteni.
Kérdező: a pletykáktól való félelem tart vissza attól, hogy lépj?
Gondolom nem vígasztal, de aki hallomásból történő pletyka miatt elkerül, azzal - ha kapcsolatban lennél - esetleg ugyanúgy megszakítaná veled a kapcsolatot a probléma megbeszélése helyett, ha pletykát hallana rólad... Bár nem lehet tudni, az emberi viselkedés fura... A mai világban az emberek többsége tényleg nem győződik meg semmiről, hanem "kósza információ" alapján is képes dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!