Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Idegesit az egyik munkatarsam,...

Idegesit az egyik munkatarsam, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Tobb bajom is van vele:

- 6 hetre eltunt, ebbol 1-et vett ki szabadsagnak elozetes egyeztetes nelkul az utolso utani pillanatban, 2 hetig azt sem tudtuk, el-e, az anyjat sikerult elerni, aki mondta, hogy elutazott, es el

- a csapathoz kapcsolodo munkait sokszor nem teszi elerhetove, ami oke, idonkent barki elfelejtheti, de ez a 6 hetes eltunesnel extraszivas volt, mikor nekem kellett volna helyrehozni, amit elbarmolt

- visszajott, es mondta, hogy bocsi, tudja, milyen szivas volt nekunk, de azt gondolta, hogy az anyja tajekoztatasa eleg volt (??)

- a napi meetingen ma nem jelent meg, 2 perc kesessel jelezte, hogy o ma szarul van beteg, mikor 9-ig mindenkinek be kell jelentenie, ha valami van

Vezetovaltas van a cegnel, ezert kaosz is van, en csak sima mezei munkatars vagyok (ugyanaz a pozicionk). A HR-es manager tud a dologrol, neki kellett az anyjat hivnia. Nagyon elegem van, mar regota nem tudok vele normalisan egyuttdolgozni a mulasztasai miatt.

A ceg ezt leszamitva baromijo, a masik ket kollegammal nagyon jol kijovunk. Jo a fizetes, home office, jofej csapat, szoval tuti, hogy miatta nem mennek mashova dolgozni.

Ti mit tennetek?

2023. ápr. 28. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bármit tenned kell, valószínűleg rövid időn belül repül.
2023. ápr. 28. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miféle cég alkalmaz olyan embert, aki hat hétre eltűnik szó nélkül?

Rendes munkahelyről az ilyet úgy kirúgják, mint a sicc.

2023. ápr. 28. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Itt is igy lenne, csak pont ezzel parhuzamosan ment el a ket fo vezeto, akiknek ebben dontesi joguk volt.
2023. ápr. 28. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem tudom, milyen alapitvanyi iskolas kerdesrol beszelsz. Az iskolas gyerekem allami intezmenybe jar, kulfoldon elunk.
2023. ápr. 28. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
A 4-es valaszom a korabbi valaszadonak ment, azota latom, kiszedtek szerencsere a valaszat. A tobbieknek koszonom, johet meg valasz. Az 1-es valasz kulonosen megnyugtat.
2023. ápr. 28. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ezzel foglalkozni szerintem megoldja magát
2023. ápr. 28. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!