Miért ilyen leszaromok az emberek ?
Van 3 kolléga akiktől agyvérzést kapok. Egyszerűen olyan lassúak hogy valami hihetetlen. Az egyik konkrétan le se szarja ha úszunk mert ő elmondta nekem: ő nem fog kapkodni csak úgy csinálja mintha dolgozna.
A 2. egy nő, ő szintén mint egy lajhár. 3. pedig kavarja a kakát, mert én jobban végzem ugyan azt a munkát amit ő ezért irigy.
Nem tűnt még fel neked, hogy teljesen feleslegesen győzködőd, meg mások is?
Tipikus példája, mikor valakinek összejön valami, és utána mindenki más akinek nem jön össze az béna, csak saját maga tehet róla stb.
Az ilyen emberek nem fogják fel, hogy nem létezhet olyan, hogy mindenkinek összejön amiért kapar, és mindenki nagykutya legyen, főnök, megbecsült jólfizetett munkaerő stb.
Nem csak fekete-fehér világ létezik, de ezt soha sem fogják felfogni...
Semmi más nem lényeg nem érted, csak ha valahol valami nem jó válts. Hisz ez a világ legegyszerűbb dolga, hisz mindenhova keresnek embereket, a jó vagy jobb, normálisabb helyek soha sem telítettek, meg amúgy is nincsenek köteleződések, esetleg család, nagyobb kiadások, hitel, albérlet, autó stb. csak válts munkahelyeket...
Minden más kifogás látod... Ha 15 helyből 15 szart fogsz ki, mert nyilván ilyen helyeken van általában mindig üresedés és sok ember nem teheti meg, hogy vár a megfelelőre vagy a csodára, így nyilván csak a te hibád lehet, senki másé, hisz neki is összejött, akkor mindenki másnak is össze kell, hogy jöjjön.
Egyébként pont az ilyen embereknek hiányzik az életében az élettől egy jó nagy pofon, hogy átérezze a másik oldalt is...
Gyorsabb, precízebb, vagyok= leépítettek! Aki meg el alszik meg b@xik a munkára ott van.
Most akkor?
Én is így jártam utolsó!
Keményen dolgoztam, akik meg csak trécseltek meg vihogtak az irodán, azok maradhattak. 😠
#30: Tehát ismét oda jutottunk, hogy várjuk a csodát és panaszkodunk inkább, mert időt és energiát kellene tenni valamibe...
#31: Tiszta szerencse, hogy te ilyen jól ismersz:)
Nem, ismét oda lyukadtunk, hogy képtelen vagy bármiféle dolgot felhozni, csak ugyanazt a mondatot amit itt már legalább 6 ember cáfolt.
Képtelen vagy bármiféle érvre, ez a nagy baj, a saját állításodat képtelen vagy bármivel alátámasztani miközben itt már mindenki szana szét szedett érvekkel téged.
Szerintem te csak direkt trollkodsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!