Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan számolandó a munkaidő...

Hogyan számolandó a munkaidő és a túlórapénz egy kétnapos ottalvós csapatépítőn? Mert a munkaidőn ez bőven túlnyúlik, és ha ez MUNKA (márpedig az mert kötelező) akkor ki is fizetendő

Figyelt kérdés

Ugye a munkaidő 9-17h, de a csapatépítő meg 8as indulás, kettő nap és 20as érkezés másnap.

Nyilván az alvás ideje az nem munkaidő, na de minden más igen mert kötelező az egész.

Na akkor erre mennyi bér jár? Igencsak combos túlórapénz ez, nem?

2023. ápr. 8. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyilván a túlórapénzt elszámolják az utazás, szállás, étkezés és egyéb költségekkel szemben, és majd küldik, hogy mennyit vonnak le a béredből
2023. ápr. 8. 21:44
 12/14 anonim válasza:
68%
engem azért rúgtak ki mert nem mentem el egy ilyen csapatszarra. de nem bántam, lett jobb helyem ahol nincs ilyen erőltetett semmitérő műszar.
2023. ápr. 8. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
15%
Nálunk érzékenyítő oktatás volt, engem ki is kiáltott a csapat rasszistának, mert nem voltam hajlandó férfiként palikkal smárolni a tréning keretében.
2023. ápr. 9. 07:33
 14/14 anonim ***** válasza:
12: És hogy történt a kirúgás? Mivel indokolták?
2023. ápr. 28. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!