Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Legtöbb álláshirdetésben...

Legtöbb álláshirdetésben miért emelik ki hogy ők fiatalos lendületes csapat?

Figyelt kérdés

Ha elolvasok egy egy álláshirdetést akkor első helyen írják le hogy "fiatalos lendületes csapat"

Ez a legjobb dolog egy munkahelyen?

Aztán továbbá írják hogy vannak csapatépítők ahol még jobban megismerheted a munkatársakat valamint van egy kávézó ahol két feladat között megpihenhetsz. Továbbá a kantinban kedvezményesen étkezetsz.

Nálam ezek ilyen alap dolgok. Nem tudom hogy miért olyan nagy előnyök ezek amiért bele kell írni az álláshirdetésbe

2023. ápr. 8. 13:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
86%
Marketing, azt még sem írhatják, hogy figyelj, mindenki utálja a helyet, de a pénz az pénz, hát dolgoznak.
2023. ápr. 8. 23:19
 22/23 anonim ***** válasza:
21%

Valahol elgondolkodtató, mennyire eltorzult elképzelése van az ittenieknek a munkával és munkahellyel kapcsolatban, ami csak is kizárólag szar, gyűlölni való hely lehet.

Pontozzatok le nyugodtan, nekem attól nem lesz rosszabb életem, de a tiétek sem lesz jobb szerencsétlenek ;)

2023. ápr. 9. 01:44
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Valamivel el kell terelni a figyelmet a folyamatosan fennálló káoszról, - ami valójában jellemzi az ilyen "pörgős" munkahelyeket. Én se mennék olyan helyre, amelyről tudom, hogy annyira felgyorsult stílusban folynak a történések, hogy még a főnökök sem tudják, hogy mi folyik ott.

Végül is ez is a fejlődés kategória, - csak az előtagot nem írják elé, hogy ez a fejlődés valójában visszafejlődés!

Ahol elfogadott a felületesség és a folyamatosan fennálló morális válság, ott elég ennyi, de nem mindenhol lehet ebben a stílusban nyomulni, - van az a hely, ahol bele lehet halni, le lehet nyomorodni a felületes munkavégzésbe és a cégek nem arról híresek, hogy korrektül kárpótolnak, amikor megtörténik a "b+"!

2023. ápr. 9. 03:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!