Legtöbb álláshirdetésben miért emelik ki hogy ők fiatalos lendületes csapat?
Ha elolvasok egy egy álláshirdetést akkor első helyen írják le hogy "fiatalos lendületes csapat"
Ez a legjobb dolog egy munkahelyen?
Aztán továbbá írják hogy vannak csapatépítők ahol még jobban megismerheted a munkatársakat valamint van egy kávézó ahol két feladat között megpihenhetsz. Továbbá a kantinban kedvezményesen étkezetsz.
Nálam ezek ilyen alap dolgok. Nem tudom hogy miért olyan nagy előnyök ezek amiért bele kell írni az álláshirdetésbe
"Ez a legjobb dolog egy munkahelyen?"
. Nem, de valakinek ez fontos, esetleg rossz tapasztalata van éppen az ellenkezőjéről, vagy el akarják ijeszteni azokat, akik rühellik a fiatalokat.
"Aztán továbbá írják hogy vannak csapatépítők ahol még jobban megismerheted a munkatársakat valamint van egy kávézó ahol két feladat között megpihenhetsz. Továbbá a kantinban kedvezményesen étkezetsz.
"Nálam ezek ilyen alap dolgok. Nem tudom hogy miért olyan nagy előnyök ezek amiért bele kell írni az álláshirdetésbe"
. Akkor Te ilyen kis különleges vagy. Mert amúgy még a csapatépítők talán vannak (bár bennem inkább ellenérzést keltenek), a kávézó már egyáltalán nem biztos, hogy munkaidőben elérhető, a kedvezményes kantin meg végképp nem 100%, főleg ha olyan helyen van az iroda.
De nem gond, ha kitartasz az elvárásaid mellett.
Ha eddig nem lett volna világos:
Ha betöltötted a 40. életévedet, már nem tekint rád emberként a munkaerőpiac.
7!
Ez csak akkor igaz, ha valami végzettséget nem igénylő munkád van, akkor persze, hiszen minden évben jön az új garnitúra ilyen fiatalokból. Viszont ha van normális vegzettséged, akkor 40 után is sokat ér a tapasztalat.
Én pont olyan cégnél dolgozom, ahol a magam 30 pár évével én vagyok messze a legfiatalabb.
Inkább 40-50 közötti korosztály van jelen, a vezetőség meg ettől is idősebb, 60 feletti. Na hát ez nyilván minden, csak nem lendületes, fiatalos csapat.
Már csak ezért is tervezek váltani, mert azt látom, hogy igenis vannak "fiatalos" csapatok. Ahol velem korúak vagy fiatalabbak vannak, akikben megvan a motiváció, lendület, fejlődni akarás. Ilyen emberekkel együtt tudunk előre lépni.
Míg a mostani helyemen alapvetően mindenki "letudom és kész" alapon működik, ami nyilván nem visz semmit előre. Hova fejlődjenek már 50 évesen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!