Legtöbb álláshirdetésben miért emelik ki hogy ők fiatalos lendületes csapat?
Ha elolvasok egy egy álláshirdetést akkor első helyen írják le hogy "fiatalos lendületes csapat"
Ez a legjobb dolog egy munkahelyen?
Aztán továbbá írják hogy vannak csapatépítők ahol még jobban megismerheted a munkatársakat valamint van egy kávézó ahol két feladat között megpihenhetsz. Továbbá a kantinban kedvezményesen étkezetsz.
Nálam ezek ilyen alap dolgok. Nem tudom hogy miért olyan nagy előnyök ezek amiért bele kell írni az álláshirdetésbe
Érdekes, hogy az olyan emberek mint a 11-es mindig le vannak pontozva.
Nyilván azért, mert itt alapvetően a munkájukat rühellő biorobotok vannak, akiknek minden napja arról szól, hogyan lehet kibekkelni a munkaidőt :D
"minél gyorsabban és effektívebben pörögjön a meló."
de MINEK ha ugyanazta kutyaszar bért kapom akkor is ha pörgök meg akkor is ha ráérősen segget vakarok? akkor minek??
meg aztán a fő halálom hpgy ha hamarabb kész a meló akkor előbb el lehet menni? hiszen a meló kész van más dolog nincs akkor a francot ülünk ott???
de neeeeeeeeeeem egy perccel se...
hát akkot siessen akinek 6 anyja volt.
Az ilyeneken csak mosolyogni szoktam. Hangzatos szép szavak is lehetnének...
Fiatalos, lendületes csapat = ha éppen arra van szükség, akkor pörögj, munkaidő után ne siess sehova, mert a kollégáid sem teszik, hiszen "se kutyájuk, se macskájuk", gyerekük meg pláne nincs, ráérnek karrierépítés címszóval a felesleges idejüket a munkának áldozni.
Csapatépítő = akkor is viseld el és jópofizz a kollégáddal, ha a valóságban elküldenéd melegebb éghajlatra. Szeresd az alkoholt, mert összekovácsolja a csapatot. Plusz kötelező program, amiből nem fogod tudni kihúzni magad, tehát a magánéletedbe féltékenykedő pár nem fér bele.
Kávézó... = kávépénz mindig legyen nálad, bár a kávézót nem sűrűn lesz időd látni.
Kedvezményes étkezés: a konyha egy nagy rakás sz.r, de jobban jársz, ha rendelés helyett azt eszed.
(Bocsi sok a válasz nem olvasom el őket, ha írta valaki akkor bocsi de leírtam még 1x :D )
Fiatalos lendületes csapat annyit takar, hogy nem fognak felvenni egy 40-50 évest a 20-on évesek közé. A fiatalok pörgősebbek, tanulékonyabbak, jobban terhelhetőek. Nincs gyerek (nagy valószínűséggel) aki miatt hirtelen random szabira kell menjen vagy otthon maradnia vele. Biztosabb, hogy többet van benn dolgozni mint otthon a gyerek miatt. Olyanra is volt már példa, hogy ilyen “fiatalos lendületes csapathoz” mentem dolgozni és 40+-osak voltak akik már unták az életüket is, tej megaludt a szájában mire megcsinált valamit. Tanítani nem voltak hajlandóak egy fiatalt mert féltették a kis munkájukat, hogy majd én kikosarazom őket és jobb leszek mindenben és gyorsabban lépek előre. A fiatalok körében ezt nem igazán szokás így csinálni.
Ez a sablon marketing szöveg.
Aztán ne lepődj meg, ha egy rakás 60körüli tégla közé kerülsz, akik reggeltől estig nyírják egymást.
Másik tipikus értelmetlen kamu duma a versenyképes fizetés.
Mivel lehet versenyezni vele? Az éhenhalással?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!