Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Legtöbb álláshirdetésben...

Legtöbb álláshirdetésben miért emelik ki hogy ők fiatalos lendületes csapat?

Figyelt kérdés

Ha elolvasok egy egy álláshirdetést akkor első helyen írják le hogy "fiatalos lendületes csapat"

Ez a legjobb dolog egy munkahelyen?

Aztán továbbá írják hogy vannak csapatépítők ahol még jobban megismerheted a munkatársakat valamint van egy kávézó ahol két feladat között megpihenhetsz. Továbbá a kantinban kedvezményesen étkezetsz.

Nálam ezek ilyen alap dolgok. Nem tudom hogy miért olyan nagy előnyök ezek amiért bele kell írni az álláshirdetésbe

2023. ápr. 8. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Dolgoztam olyan helyen diákmunkán, ahová bekullogtak a munkatársak, nagy kényelmesen elkortyolgatták a kávéjukat, majd utána kómotosan elmagyarázták mit kell csinálnom, és mondták folyamatosan hogy nem kell ám kapkodni, ráérünk. Nyilván ők sem dolgoztak valami pörgősen. Na én az ilyenektől falramászok, ezt megtanultam. Nekem az a mentalitásom hogy gyerünk, csináljuk, haladjunk, minél gyorsabban és effektívebben pörögjön a meló. Szerintem vannak még ezzel egy páran, azért írják bele hogy pörgős, fiatalos csapat, nem cammogós-dolgozgatós nyugdíjasok.
2023. ápr. 8. 15:27
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
1:)))
2023. ápr. 8. 15:40
 13/23 anonim ***** válasza:
14%

Érdekes, hogy az olyan emberek mint a 11-es mindig le vannak pontozva.

Nyilván azért, mert itt alapvetően a munkájukat rühellő biorobotok vannak, akiknek minden napja arról szól, hogyan lehet kibekkelni a munkaidőt :D

2023. ápr. 8. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Azt jelenti, hogy ha 35-40 feletti vagy, ez nem lesz a te munkahelyed. Plusz túlórák, folytonos "csapatépítés", pörgés.. Ja, és előny, ha gyereked sincs.
2023. ápr. 8. 16:44
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
Mert nem alap, hogy van kávézó van a sarkon, ahogy a csapatépítő sme alap
2023. ápr. 8. 16:46
 16/23 anonim válasza:
76%

"minél gyorsabban és effektívebben pörögjön a meló."

de MINEK ha ugyanazta kutyaszar bért kapom akkor is ha pörgök meg akkor is ha ráérősen segget vakarok? akkor minek??

meg aztán a fő halálom hpgy ha hamarabb kész a meló akkor előbb el lehet menni? hiszen a meló kész van más dolog nincs akkor a francot ülünk ott???

de neeeeeeeeeeem egy perccel se...

hát akkot siessen akinek 6 anyja volt.

2023. ápr. 8. 19:09
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
#16 #11 vagyok. A dologhoz hozzátartozik hogy lerakhatom a munkát ha végeztem vele, szóval nekem az az érdekem hogy egyrészt jó legyen amit a csapat csinál, másrészt minél előbb kész legyen. Ilyenkor ha valami kész lehetne normális (nem belünket kihajtó) tempóban 4 óra alatt, akkor ne húzzuk el 7 óráig tök vakarással meg kávézgatással. Nyilván vannak olyan kizsigerelő munkahelyek is mint apámé, ahol ha végzel valamivel, rakják eléd a következőt, határ a csillagos ég. Na az ilyeneket elítélem és ott tényleg nincs értelme hajtani, mert csak magát teszi tönkre az ember.
2023. ápr. 8. 19:22
 18/23 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyeneken csak mosolyogni szoktam. Hangzatos szép szavak is lehetnének...

Fiatalos, lendületes csapat = ha éppen arra van szükség, akkor pörögj, munkaidő után ne siess sehova, mert a kollégáid sem teszik, hiszen "se kutyájuk, se macskájuk", gyerekük meg pláne nincs, ráérnek karrierépítés címszóval a felesleges idejüket a munkának áldozni.

Csapatépítő = akkor is viseld el és jópofizz a kollégáddal, ha a valóságban elküldenéd melegebb éghajlatra. Szeresd az alkoholt, mert összekovácsolja a csapatot. Plusz kötelező program, amiből nem fogod tudni kihúzni magad, tehát a magánéletedbe féltékenykedő pár nem fér bele.

Kávézó... = kávépénz mindig legyen nálad, bár a kávézót nem sűrűn lesz időd látni.

Kedvezményes étkezés: a konyha egy nagy rakás sz.r, de jobban jársz, ha rendelés helyett azt eszed.

2023. ápr. 8. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

(Bocsi sok a válasz nem olvasom el őket, ha írta valaki akkor bocsi de leírtam még 1x :D )

Fiatalos lendületes csapat annyit takar, hogy nem fognak felvenni egy 40-50 évest a 20-on évesek közé. A fiatalok pörgősebbek, tanulékonyabbak, jobban terhelhetőek. Nincs gyerek (nagy valószínűséggel) aki miatt hirtelen random szabira kell menjen vagy otthon maradnia vele. Biztosabb, hogy többet van benn dolgozni mint otthon a gyerek miatt. Olyanra is volt már példa, hogy ilyen “fiatalos lendületes csapathoz” mentem dolgozni és 40+-osak voltak akik már unták az életüket is, tej megaludt a szájában mire megcsinált valamit. Tanítani nem voltak hajlandóak egy fiatalt mert féltették a kis munkájukat, hogy majd én kikosarazom őket és jobb leszek mindenben és gyorsabban lépek előre. A fiatalok körében ezt nem igazán szokás így csinálni.

2023. ápr. 8. 19:54
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Ez a sablon marketing szöveg.

Aztán ne lepődj meg, ha egy rakás 60körüli tégla közé kerülsz, akik reggeltől estig nyírják egymást.

Másik tipikus értelmetlen kamu duma a versenyképes fizetés.

Mivel lehet versenyezni vele? Az éhenhalással?

2023. ápr. 8. 22:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!