Ahol szokás saját szülinapon készülni valamivel, amit beviszel munkába, hogy oldjátok meg, ha a sütés nem opció?
Összesen kb 20an vagyunk, nem régóta vagyok ott, még csak egy szülinapos volt, ő sütött otthon, de én azt nem szeretnék.
Milyen jó megoldás van erre?
12#
Hiába nem akartam benne lenni, kinézték a névnapom a naptárból, a szülinapom meg a gépből, olyan helyen dolgoztam, hogy mindenki minden adatára volt rálátás.
Kényszerből kénytelen voltam vinni, bolti süti, vagy cukiból pogácsa, a más által készített házi sütésű remekműveket nem szeretem, pláne, ahol pl macska van, azt itt ott szőrszál van a sütiben, elég undi. Ha már vinni kell, akkor inkább a vett valami.
És ha kinézik a naptárból, akkor mi van? Senki nem szorított gépfegyvert a fejedhez, hogy vigyél valamit.
Én sem vittem soha. A születésnap magánügy.
22#
Szerencsére csak ez az egy hely volt ilyen, sehol másutt nem tartott senki semmit. Azt vettem észre pár régi ember berögzülése volt ez, többen nem rajongtak érte, csak elfogadták, hogy ne szólják meg őket.
gondolom mar megvolt a szülinap? szerintem szep gesztus vinni - persze attol is függ hany kollega van. ha 40 ember van akkor az azert mar sok... de nalunk pl 8an voltunk.
volt aki sajat sütit vitt, volt aki pektol sütiket vett. volt aki tortat cukrasztol. 10 -15 000 ft egy kisebb torta azert annyira ne legyunk mar smucigok :-D hogy ez nem fer bele ha valaki dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!