Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahol szokás saját szülinapon...

Ahol szokás saját szülinapon készülni valamivel, amit beviszel munkába, hogy oldjátok meg, ha a sütés nem opció?

Figyelt kérdés

Összesen kb 20an vagyunk, nem régóta vagyok ott, még csak egy szülinapos volt, ő sütött otthon, de én azt nem szeretnék.

Milyen jó megoldás van erre?

2023. ápr. 7. 15:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%

12#

Hiába nem akartam benne lenni, kinézték a névnapom a naptárból, a szülinapom meg a gépből, olyan helyen dolgoztam, hogy mindenki minden adatára volt rálátás.

Kényszerből kénytelen voltam vinni, bolti süti, vagy cukiból pogácsa, a más által készített házi sütésű remekműveket nem szeretem, pláne, ahol pl macska van, azt itt ott szőrszál van a sütiben, elég undi. Ha már vinni kell, akkor inkább a vett valami.

2023. ápr. 8. 12:30
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
21: Mi az, hogy kényszerből kénytelen voltál vinni? Mert ha nem viszel, mi történik? Kirúgnak? Én több olyan helyen is dolgoztam már, ahol az online dolgozói felületen minden dolgozó születésnapja publikálva volt. Mégsem várta el soha tőlem senki, hogy vigyek valamit. De ha várják, sem vittem volna.
2023. ápr. 8. 12:35
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

És ha kinézik a naptárból, akkor mi van? Senki nem szorított gépfegyvert a fejedhez, hogy vigyél valamit.

Én sem vittem soha. A születésnap magánügy.

2023. ápr. 8. 14:49
 24/29 anonim ***** válasza:
77%

22#

Szerencsére csak ez az egy hely volt ilyen, sehol másutt nem tartott senki semmit. Azt vettem észre pár régi ember berögzülése volt ez, többen nem rajongtak érte, csak elfogadták, hogy ne szólják meg őket.

2023. ápr. 8. 16:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Tipikus életunt némberek lehettek, akik egyből rávetették magukat az ingyen potyasütire.
2023. ápr. 8. 17:32
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Elég 1-1 szem bonbon. Valami jó kis konyakmeggy, hogy a hangulat is jobb legyen :D
2023. ápr. 10. 00:02
 27/29 anonim ***** válasza:
27%

gondolom mar megvolt a szülinap? szerintem szep gesztus vinni - persze attol is függ hany kollega van. ha 40 ember van akkor az azert mar sok... de nalunk pl 8an voltunk.

volt aki sajat sütit vitt, volt aki pektol sütiket vett. volt aki tortat cukrasztol. 10 -15 000 ft egy kisebb torta azert annyira ne legyunk mar smucigok :-D hogy ez nem fer bele ha valaki dolgozik

2023. ápr. 17. 20:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Hát pedig van, akinek nem fér bele + 10-15 ezer Ft. Elég költséges a születésnapot otthon is megtartani, nemhogy még a munkahelyen.
2023. ápr. 17. 20:51
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem fér bele hanem nem vagyunk barátok és nem veszem el magamtól és a szeretteimtöl
2023. ápr. 17. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!