Ahol szokás saját szülinapon készülni valamivel, amit beviszel munkába, hogy oldjátok meg, ha a sütés nem opció?
Összesen kb 20an vagyunk, nem régóta vagyok ott, még csak egy szülinapos volt, ő sütött otthon, de én azt nem szeretnék.
Milyen jó megoldás van erre?
Szm ritka eset de le írom:
Reggel álltam lángososnál,előttem hölgy adta le a rendelést:15 kis lángos másnap reggelre.
Na ő kis lángosokat vitt a kollégáknak.
Nálunk csak névnaoozások vannak ws félévente tartjuk csak összegyűjtve. Azaz I.félév névnaposait köszöntjük máskor a másik félév névnaoosait.
Nálunk az a szokás hogy mindenki otthon készített aprosütit visz be, én viszek csak egyedül boltit.
De még hétköznapokra is hoznak ilyenekez a konyhába nagytálba h vehet belole mindenki.
Már kezdem szégyellni magam hogy annyit sütizek ugy hogy én meg szinte semmit nem nyújtok.
Bolti süti némelyik ehetetlen. Cukrász süti meg drága.
Max rágcsát vinnék, de leginkább semmit, szülinap magánügy, nem munkahelyre való.
Veszel sütit a boltban. Esetleg 1-2 doboz üditőt. Mindig lesz valaki akinek nem fog valami ízleni szóval tökmindegy, hogy cukrászda vagy "bolti"...
Ha nem akarod, hogy megtudják, hogy nem te csináltad vedd meg a dobozost és tedd tálcára. Legalább kevésbé fognak az olyanok fanyalogni mint az 5-ös hozzászoló finnyáska...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!