A már jelenlévő mesterséges intelligencia veszélyezteti a te szakmádat is?
Főleg a diplomások vannak veszélyben, első körben ez a 20 munkakör.
Azután persze jön a többi is hamarosan.
Mint fejlesztőmérnöknek, aki mesterséges intelligenciára szakosodott? Nem is tudom...
Fölösleges ez a hiszti. Már csak azért is, mert eddig sem automatizáltak mindent, ami automatizálható. A világ máshogy működik.
Elég borzasztó, hogy a nagy tanult magukat agyon magasztalt diplomásokat ilyen könnyedséggel le tudják cserélni egy programra, ez azért elgondolkodtató. :D
A 70 éves kőműves Pista bátyámat nem fogja tudni kikosarazni az is biztos. Az a gépekre is olyat rábasz, hogy a nem létező intelligencia is elpárolog belőlük.
1.
Legyen igazad.
De ne feledd, hogy ahhoz a tudáshoz amihez neked két évtized is kellett, ahhoz az M.I.-nek csak néhány pillanat kell.
Miközben a világ összes nyelvén kommunikál több tízezer felhasználóval és mivel eközben is "unatkozik", megír még néhány vígoperát.
4.
Jól látod.
Arra már itt is vannak a robotok.
Nyilván nem a gyártásra értettem.
Hanem szervizelésre és társai.. de egyébként szerintem idővel a legtöbb munka kiváltható lesz. Mondjuk 100 év múlva.
Attól, hogy alkalmazza a nav, nem fogja átvenni a munkámat.
Volt múltkor egy kérdés...
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-ko..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!