Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jobb, ha vegul nem vettek fel...

Jobb, ha vegul nem vettek fel olyan helyre ahol mar az allasinterjun is paraszt volt a leendo vezetom?

Figyelt kérdés
Multihoz jelentkeztem gyartastamogato mernok pozicioba. Igazabol vegig nagyon lekezeloen beszelt velem, nagyon erezni lehetett rajta a felsobbrenduseget. Rakerdeztem egy dologra az allas kapcsan, hogy milyen teruleten kellene vegeznem a munkam, tehat milyen technologiat kellene felugyelnem erre teljesen kiforgatta szavaimat es kb megkerdojelezte miert jottem az allasinterjura ha ezt nem tudom. (amugy sehol sem irtak le pontosan, a HR-esnek meg fingja se volt rola a telefonban)

tegnap 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb
tegnap 11:46
 2/5 Psycho ***** válasza:
100%

Ha ő lett volna a közvetlen felettesed, akkor igen, csak nyertél vele. Gondold el, milyen lenne az életed, ha ezzel a "paraszttal" napi szintű lenne a kapcsolatod, és folyamatosan ilyen lekezelő lenne veled?

Mindez persze akkor igaz, ha tényként fogadjuk el, hogy ő természetét tekintve ilyen ember.

tegnap 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz így. Ha már most így viselkedik veled, nagy valószínűséggel hasonlóan állt volna hozzád akkor is, amikor már ott dolgozol.
tegnap 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jártál. Egy interjún még alapból nem fölérendelt neked az illető, mert még nem a főnököd.
tegnap 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben, így inkább valóban jobb.
tegnap 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!