Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az megszokott, hogy úgy megy...

Az megszokott, hogy úgy megy valaki állásinterjúra, hogy van még munkaviszonya egy másik helyen?

Figyelt kérdés
Ha rákérdeznek, akkor ezt fel szokták vállalni, vagy ez negatívumnak számít?

ma 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben így mennek interjúra.
ma 18:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor kivancsian várják miért akarom otthagyni a jelenlegit es arra számitanak hogy lehordom a munkahelyem meg minden bajom van.

És amikor nem ez történik hanem csak annyit mondok hogy szeretnék fejlődni, haladni továbblépni, mintha csalódnának.

És rátérnek a bérkérdésre, és hát ők még ennyit se gondolnak megadni amit jelenleg keresek a mostanin..)

Nekem eddig ez a tapasztalatom.

ma 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig kétszer váltottam úgy, hogy még aktívan dolgoztam a régi munkahelyemen. Sajnos én anyagilag nem tehettem meg hogy egy-két hónapig ne kapjak fizetést
ma 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyakori.

Ilyenkor jön a "miért szeretne váltani?" kérdés. Erre elmondod, hogy nem jelent kihívást a pozíció, úgy érzed, sokkal többet is ki tudnál hozni magadból.

ma 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb esetben.

Főleg azért mert ha mégsem vesznek fel nem maradok fizetés nélkül.

Ezért főleg addig érdemes másik munkát keresni míg dolgozol. És a legtöbb helyen ha megfelelsz tudják h 30 nap a felmondási idő amire kötelezhetnek...de őszintéán szólván ezt kevés helyen várják el.

ma 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én így járok több hónapja. A fizetéssel van a baj.

Mindig jól haladunk, egészen a bérigényig, utána ☹️ ilyen arcot vágnak és elbúcsúzok, hogy köszönöm , akkor nem Önöket kerestem 🙂.

ma 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:

utálom ezt a bérigény kérdést én is....eleinte 1-2 helyen mondtam, pedig szerintem nagyon szerény összeget...mindig ez volt az utolsó kérdésük, hacsak nem olyan helyre mentem ahol kiírták fixen.

önök mit ajánlanak?

ma 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7 Igazad van.Jó kérdés ez az "Önök mit ajánlanak", hasznos fel tenni. De én most csak a fizetés miatt válltanák, ha ugyanannyit adnak, akkor nem jutok előrébb.
ma 18:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Szinte mindennapos, én is így járok.
ma 19:36
 10/11 A kérdező kommentje:
És nem gondolják emiatt azt, hogy őket is könnyen otthagyod majd? Nyilván ez a normális szerintem is, de biztos sok elmebeteg munkáltató van, aki ezt akár "hátbaszúrásnam tartja. A legtöbb munkáltató feudalizmusban képzeli magát, ahol a "jobbágyok" röghöz vannak kötve, szóval ezért merült fel a kérdés.
ma 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!