Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vagyok ilyen pancser?

Miért vagyok ilyen pancser?

Figyelt kérdés
Van több középfokú végzettségem (ápoló, fodrász, igazgatási ügyintéző, pénzügyi szakügyintéző),és van egy diplomám (labor. analitikus). Van egy 9 éves gyerekem, akinek a dolgait én intézem, apja folyton dolgozik. A gond az, hogy mindig olyan állásokat tudok csak elvállalni, amik igazodnak a gyerek dolgaihoz, ebből következik, hogy kevés a bérem. Már én is 40 éves leszek, kellene az öregkorra takarékoskodni, meg a gyereknek a továbbtanulására, jogsira, de alacsony bérből nem tudok ezekre áldozni. A diplomás szakmámban is 12 órázni kellene, de akkor nincs ki ellássa a gyereket. Amit most végzek munkát azt is nagyon szeretem, de csak 4 órás, ez mellett tudom hozni vinni a suliba, ha beteg otthon tudok maradni. Volt közületek hasonló helyzetben valaki, és később tálált jobban fizető állást?
tegnap 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Babakötvény erre is van. En azt gyűjtöm. 18 év alatt az elég lesz valamire. Évi 60 ezerrel számolva 18 év alatt az 1 millio. Abbol futja majd jogsira(most ingyenes), vagy nyelvvizsgára, vagy elindulónak valami már. Vagy befektetni 1 millát aztán kamatos kamatozóba valamibe azt még érettségiig gyűjteni(plusz 4 év), aztán fősulin talán fedez 1 évet ha csak levelezőre vennék fel.

(Az évek alatt meg talán öröklés is várható.)

tegnap 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudni kell, hogy a gyerek idővel önállóbb lesz, azaz könnyebben fogsz tudni dolgozni is.

Ez azt jelenti, nem kell hurcolászni, meg egyebek.

tegnap 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy pancser. Külföldön nem gondolkodtatok még? Ott ápolóként jól el lehet lenni.
tegnap 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!